Ako nosiť podväzkové pásy?

Ve svete zvádzania majú niektoré doplnky neuveriteľný šarm a dodávajú elegantný vzhľad.

V kategórii, kde sa tieto doplnky nachádzajú, sú podväzkové pásy nepochybne najefektívnejšie, pretože ponúkajú ženám veľmi zvodnú stránku.

O chvíľu si ukážeme, ako postupovať pri správnom obliekaní podväzkových pásov, aby ste dosiahli veľmi očarujúci vzhľad.

kolekcia podväzkových pásov a korzetov

Zvodný doplnok spodnej bielizne

Tento kúsok spodnej bielizne známy ako podväzkový pás je veľmi očarujúcim moderným doplnkom, ktorý pri nosení okamžite dodáva zmyselnejší vzhľad ako opasok okolo pása.

žena s čiernym podväzkovým pásom

Ženské spodné prádlo s elastickými podväzkami, na ktorých sú malé spony. Účelom týchto klipov je spojiť vaše pančuchy s týmto doplnkom spodnej bielizne, pretože keď sa tak stane, oblečenie potom nadobudne celé svoje čaro!

podväzkový pás sa spája so zvádzaním a keď ho žena nosí, vyžaruje z nej charizma, ktorej dokáže podľahnúť veľké množstvo mužov.
Preto sa táto veľmi sexy súprava stala erotickou fantáziou mužov a žien v priebehu rokov. Z
tohto dôvodu sa často nosí pri veľmi výnimočných intímnych príležitostiach.

Napriek tomu sa jej používanie stáva čoraz bežnejším v každodennom živote, pretože umožňuje ženskému pohlaviu vyjadriť svoju eleganciu v každom detaile svojho obliekania tým, že nosí veľmi elegantnú spodnú bielizeň.

three-women-wearing-garter-belts

Aby ste si to správne nastavili, musíte to urobiť jednoduchým spôsobom podľa niekoľkých nižšie uvedených bodov.
 

Rôzne kroky inštalácie podväzkového pásu.

1) Oblečte si nohavičky.

Na začiatok si musíte starostlivo vybrať spodné prádlo, ktoré budete nosiť, aby dokonale ladilo s podväzkovým pásom.

nohavičky s podväzkovým pásom

Existujú dva spôsoby, ako nosiť nohavičky s týmto doplnkom.

Prvým je vloženie nohavičiek pod podväzkový pás, čo pôsobí veľmi zvodne. Kombinácia podväzkov a pančúch je potom zvýraznená a vy naplno využijete tento recept na zvádzanie a budete mať naozaj elegantný outfit.

Druhou možnosťou je mať ho tentoraz nad podväzkovým pásom, menej sexy, ale oveľa praktickejší.
  

V dôsledku toho strácate menej času, keď idete na toaletu, pretože nemusíte rozopínať podväzky, potom ich znovu inštalovať, potom znovu upravovať pančuchy, pretože stačí jednoducho stiahnuť nohavičky.

Táto druhá možnosť by mohla byť určená pre ženy, ktoré často musia riešiť verejné toalety   dostupné na pracovisku, ako sú recepčné alebo dokonca letušky. Mnohé z nich sa v tom čase necítia na vysedávanie.

Nakoniec, výber nohavičiek s týmto spodným doplnkom je individuálny. O konečnom výbere rozhodnú okolnosti, za ktorých ho budete nosiť.

2) Nasaďte si podväzkový pás

Po nasadení nohavičiek obtočte si podväzkový pás ako opasok okolo pása a jemne si ho položte na boky.

žena s podväzkovým pásom okolo pása

Nastavujte si ho hore a dole a doprava a doľava, kým nenájdete pohodlnú polohu.

Akonáhle sa budete cítiť pohodlne a bez nepríjemných pocitov, pripravte si gumičky tak, že ich umiestnite v blízkosti stehien.

3) Natiahnite si pančuchy

Čoskoro budete pripravené dosiahnuť vražedný vzhľad, čím potvrdíte ultra-sexy povesť kombinácie týchto dvoch doplnkov spodnej bielizne.

Ako ste už zistili,vyťahujte si pančuchy až po nohy a dbajte na to, aby vám správne sedeli.

žena si vyťahuje čipkované pančuchy

Po rozbalení sa uistite, že nie sú príliš natiahnuté na to, aby boli pohodlné. Na druhej strane si dajte pozor, aby ste ich nenechali plávať. Preto pri viazaní zaujmite prirodzený postoj.

Pre osobu, ktorá často chodí alebo stojí, je lepšie mať pančuchy natiahnuté, naopak pre toho, kto bude často sedieť, bude ideálne mať pančuchy menej pevné.

4) Spojte oba doplnky spodnej bielizne dohromady

Aby ste tieto dva kusy spodnej bielizne spojili, uchopte spony, ktoré sa nachádzajú v prednej časti podväzkového pásu, a pripevnite ich na koniec podväzkov vašich pančúch, pričom sa uistite, že sú pekne umiestnené.

žena pripevňujúca podväzkové pásy k pančuchám

Zopakujte postup pri viazaní vzadu, pričom použite veľké zrkadlo. Urobte si niekoľko testov, aby ste zistili, ako vám to vyhovuje, a v prípade potreby sa prispôsobte.

5) Vyberte si oblečenie

Výber oblečenia je dôležitý, aby ste si mohli užiť kombináciu suspenderov a pančúch. Z tohto dôvodu vám odporúčame začať na šatách za predpokladu, že ich radi nosíte! Mal by byť úzky, dlhý alebo krátky? Na otázky budete musieť odpovedať podľa vlastného vkusu.

tri ženy s podväzkovým pásom a šatami

Aby sme vám pomohli, vedzte, že k týmto doplnkom sa perfektne hodí akýkoľvek typ šiat alebo sukní, stačí si len uvedomiť, v akom prostredí ich budete nosiť, či na obyčajný výlet, do kancelárie, na pohovor, predstavenie, večierok a mnoho ďalších.
 

6) Oblečte sa!

Po absolvovaní každého z týchto krokov sa oblečte a dokončite celý outfit. Preskúmajte, či vám nie sú viditeľné podväzkové pásy v prípade, že máte na sebe krátke šaty alebo minisukňu.

 žena v krátkej sukni s podväzkovým pásom

Pri tesných odevoch urobte tvar podväzkového pásu neviditeľným, aby bol každý detail dokonalý.

Ponožky, ktorým sa vyhnúť pri podväzkovom páse.

Aj keď je to nevyhnutný prvok na dosiahnutie obzvlášť očarujúceho efektu, existuje niekoľko druhov pančúch, ktoré túto úlohu splnia skvele.

Niektoré z nich však nie sú vhodné pre podväzkový pás, pretože majú svoj dizajn. Mali by ste sa vyhnúť tým, ktoré majú vo vnútri podväzkov silikónovú pásku, ako napríklad samolepky, pretože budete mať oveľa ťažšie správne upevniť podväzky.

žena so samodržiacimi pančuchami

V dôsledku toho sa ľahšie vyzliekajú, čo vám spôsobuje pomerne veľké nepohodlie. Aby sa vám to nestalo, buďte pri nákupe opatrní a vyberte si podložky s tenkým silikónovým pásikom. Vyhnete sa tak problémom, ako je nedostatok pohodlia a roztrhnutie doplnku.

Korzet s podväzkovým pásom.

Aby ste dosiahli ešte očarujúcejší outfit, korzet s podväzkovým pásom je dokonalým kúskom. Tento odev, ktorý má základný elegantný strih, má zabudované podväzky, čo je jednoduchší spôsob, ako získať naozaj sexy oblek.

kolekcia korzet porte-jarretelles | Maison du Corset

Konický tvar odevu navyše zdokonaľuje siluetu a dodáva jej vykreslenie, ktoré ženy veľmi oceňujú. Toto pomerne špeciálne body by mohlo byť zázračným riešením problému, ako zistiť, aké topy nosiť s podväzkovým pásom alebo dokoncaako ho urobiť neviditeľným pod oblečením, keďže vieme, že okolo tejto témy je mnoho ďalších obáv.

V skutočnosti je veľmi praktické mať všetko v jednom, pretože vašou najväčšou úlohou bude sústrediť sa výlučne na výber korzetu, ktorý si kúpite.

Nakoniec, tento odev na tvarovanie pásu, môžete nosiť aj za rôznych okolností. podväzkový korzet môžete nosiť ako večerný top alebo na večer. Aby ste sa v tom lepšie zorientovali, ponúkame vám tri skvelé korzety s podväzkovými pásmi.

Zhrnutie

Aby ste dosiahli elegantný outfit od hlavy po päty, pod šaty, nohavice a sukne si oblečte podväzkové pásy.

Aby ste si mohli obliecť pančuchy, ktoré sa pripevnia priamo k podväzkovému pásu, postupujte podľa vyššie uvedených krokov a dbajte na svoje pohodlie.

Korzet podväzkový predstavuje nový spôsob, ako vyzerať veľmi atraktívne, pretože hoci samotný korzet vyzerá ako vrchná časť spodnej bielizne, zvyčajne sa nosí ako oblek, s nohavicami alebo sukňou.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *