Najlepšie korzety na chudnutie 2022

Vo svete dámskej módy sa opäť objavuje zužujúci korzet. Dlho zabudnutý doplnok sa vracia na sociálne siete, Instagram, Facebook a pod.

Priblížime si dôvody tohto návratu, je ideálny pre veľmi sexi postavu, kyprý hrudník, vypracovaný zadok a dokonale vyznačený pás, čo, ako vieme, nie je vždy ľahké dosiahnuť, ak vám príroda nenadelila veľkorysý osí pás.

Na dosiahnutie tohto cieľa sa potom ženy uchyľujú k rôznym prostriedkom: chirurgické zákroky, príliš obmedzujúce diéty, športové aktivity a teraz aj oblečenie na chudnutie.

A čo keby ste aj vy vyskúšali slávny korzet vďaka ktorému schudnete ? Ak sa vám táto myšlienka páči, tu je niekoľko užitočných informácií, než zistíme, ktoré sú najlepšie zoštíhľujúce korzety

Zoštíhľujúci pás hviezd!

Jessica Alba, Bella Hadid/em>, Kim Kardashian, ako aj jej sestry Kourtney, Kylie a Khloé sa postarala o rozruch, keď opäť vychválila zázraky korzetov. Pre tieto hviezdy sa stala dokonalým doplnkom na dosiahnutie plochého brucha a fyzických tvarov, ktoré mužov nenechávajú chladnými.

Fotografia Kim Kardarshian, Jessicy Alby a Kylie Jenner

V skutočnosti tieto celebrity použili tento slimming garment po pôrode.
Používali ho počas tréningu a niekedy aj v každodennom živote, aby získali späť svoje vysnívané telo. Kimberly Kardarshian schudla obrovské množstvo s týmto typom zoštíhľujúceho pásu.

Kim Kardashian a jej zoštíhľujúci korzet

Výsledok, ktorý veľmi rýchlo obletel sociálne siete, oslavoval jej korzet na chudnutie, ktorý nakoniec dostal prezývku “Kim Kardashian zoštíhľujúci korzet“. 

Všeobecne dobre kontrolované a veľmi dobre poradené, vedeli všetky výhody, ktoré korzet môže priniesť na fyzickom, morálnom a zdravotnom aspekte!

Prečo používať zoštíhľujúci korzet?

Táto spodná bielizeň, ktorá vám pomôže schudnúť, sa používa už od staroveku v rôznych formách na zmenšenie pásu a stratu nadbytočných kilogramov.

Tento trend sa nezmenil a ženy s nadváhou ho používajú aj dnes, čo nám dokazuje, aké účinné je toto oblečenie v tejto oblasti.

 zoštíhľujúci korzet, ktorý nosí žena

Niektorí ľudia majú napríklad problém ukázať sa v bikinách na pláži, preto používajú tento zoštíhľujúci odev, aby sa vrátili k štíhlejšiemu pásu. Okrem toho, že
je tento typ korzetu na chudnutie módnou spodnou bielizňou, umožňuje odstrániť tuk, ktorý sa nachádza v páse.

Pre väčšinu tých, ktorí ho používajú, a dokonca aj pre dietológov je navliekanie korzetu na pás lepšou alternatívou k nárazové diéty, ktoré používali, aby schudli a mali štíhly pás.

žena s tenkým pásom

Považovaný niektorými za doplnok na hranici mučenia, obliečkový korzet je v súčasnosti veľmi v móde a všetci, ktorí chcú zdokonaliť svoju postavu, ho používajú, hrdo vystavujú dosiahnuté výsledky a neváhajú zverejniť fyzický rozdiel medzi pred a po nosení korzetu!

korzet na chudnutie výsledok pred a po

Nepredstaviteľný prostriedok na potlačenie chuti do jedla!

V tomto 21. storočí žiadna žena a ešte menej mladé dievčatá nechcú mať obéznu postavu, ktorá poskytuje pocit nešťastia   v nich, niekedy ich tlačí k tomu, aby sa uzavreli, čo je skomplikované ich telesným tukom alebo vypuklinami, ktoré sa zvyčajne nachádzajú na bruchu, zadku a stehnách.

žena s vypuklinami

Všetci chcú mať naopak telo na hranici dokonalosti, dobre tvarovanú postavu, f geometrický tvar ako presýpacie hodiny ⌛️, aby sa cítili krásni a žensky.

Mnohí však ešte nie sú pripravení na diétu, aby schudli, takže nosenie oblečenia, ktoré im pomáha schudnúť je jednou z najlepších možností, ktoré majú k dispozícii, pretože vyvoláva zníženie chuti do jedla stlačením brucha zvonku, čo vedie k zníženiu veľkosti pásu o niekoľko centimetrov.

Inými slovami, objem žalúdka sa zmenší bez toho, aby ste museli podstúpiť chirurgický zákrok. Na
dosiahnutie tohto výsledku sa odporúča nosiť zoštíhľujúci korzet 2 až 12 hodín denne, aby ste rýchlo a účinne schudli.

Tento ženský doplnok poskytuje nositeľke pocit sýtosti, a tým zabraňuje nadbytku kalórií, ktorý vzniká pri viacnásobnom jedení, pri občerstvení medzi jedlami .

Okrem toho tento štýl korzetu pôsobí na kostru hrudného koša a upravuje architektúru kostí nachádzajúcich sa na úrovni pása.

Všetko to znamená, že žena, ktorá nosí takýto odev, chudne tým, že znižuje chuť na jedlo, pretože je to neuveriteľný hladový kopanec sám o sebe!

panel coup faim

Ale skôr, ako si vyberiete, ktorý by vám mohol vyhovovať, poďme spolu objaviť rôzne existujúce modely!

Rôzne typy zoštíhľujúcich korzetov.

Korzet na ploché brucho je predovšetkým ženskou spodnou bielizňou, a preto existuje niekoľko foriem, bez ohľadu na váš vkus. Medzi rôznymi modelmi určenými na chudnutie sú také, ktoré sa dajú nosiť len pod oblečením a iné cez neho, je na vás, aby ste si vybrali podľa svojho štýlu obliekania.

kolekcia zoštíhľujúcich korzetov

1) S rovným výstrihom

Ideálne pre ženy, ktoré majú malé poprsie, je vybrať si model, ktorý má rovný výstrih, aby sa v ňom raz cítili dobre a pohodlne.

2) S hlbokým výstrihom

Avšak pre tých, ktorí majú tentoraz veľkorysé poprsie, je pravdepodobne najlepšou voľbou nosiť korzet s hrubým výstrihom.

3) S dlhým strihom

Vyhnite sa tiež kúpe korzetu, ktorý je príliš dlhý na to, aby bol pohodlný v akejkoľvek polohe, dokonca aj v sede, pretože v ideálnom prípade budete nbsp;musíte nosiť tento odev niekoľkokrát denne, aby ste si užili jeho účinnosť, takže chápete, že musí byť pohodlný, bez toho, aby vám prekážal pri každodennom pohybe.

Dva typy uzáverov

Ak ide o uzáver, existujú dva typy, a to háčik a zips. Na tejto úrovni nezáleží na tom, ktorý z nich si vyberiete, len vedzte, že nezáleží na tom, či ide len o vaše osobné pohodlie.

Zjednodušene povedané, musíte si vybrať len ten typ uzáveru, ktorý je podľa vás najpohodlnejší.

Cena zoštíhľujúceho korzetu.

Cena zoštíhľujúceho korzetu sa líši v závislosti od značky, estetiky a materiálu. Minimálna cena je 5 eur   a môže dosiahnuť strop 100 eur za najkvalitnejšie modely.

zväzok eurobankoviek

Aby ste si zaobstarali lacný kúsok, ideálne je použiť porovnávacie tabuľky zoštíhľujúcich korzetov, ale buďte si istí, že najlepšie zoštíhľujúce korzety máte na dosah ruky, stačí pokračovať v čítaní tohto článku .

Akú značku zoštíhľujúceho obleku si vybrať

Pôvod tohto kúsku sa spája s anglosaskými oblasťami. Vďaka tomu sa v týchto regiónoch rozmohol rozruch, ktorý robí tieto anglosaské doplnky na chudnutie spoľahlivejšími.

V skutočnosti sú “Ann Michell” a “Ann Chery” prvými rozšírenými značkami v tejto oblasti. Ale najznámejšie a najúčinnejšie sú:

  • iLovesia
  • Tdolah
  • Feelingirl
  • Maison du Corset

Ako správne používať odev na chudnutie

Používanie chudnúceho korzetu si vyžaduje niekoľko bezpečnostných opatrení, aby ste sa čo najviac vyhli škodlivým účinkom, ktoré spôsobuje. Zmenšenie veľkosti sa neuskutoční zo dňa na deň.

výsledky chudnutia troch žien

Je to výsledok procesu, ktorý sa môže u jednotlivých žien líšiť dĺžkou. Keď sa chystáte kúpiť doplnok, musíte venovať čas výberu toho, ktorý je vhodný pre vaše miery a dobre ho používať, vybrať jeden model, ktorý zodpovedá vášmu typu postavy.

1) Rôzne typy postavy

Každá žena má iný typ postavy, niektoré majú štíhly pás a širšie boky, iné majú vysoké bruško, ale štíhle stehná a zadok.

V dôsledku toho si musíte vybrať model, ktorý vám pomôže schudnúť v požadovanej oblasti, pričom nezabúdajte, že primárnou funkciou korzetu je zmenšiť váš pás.

A) Spodná časť tela s nadváhou

Pre ženy s hrubou morfológiou tým, že majú normálne poprsie, ale hmotnosť v častiach tela, ako sú zadok, boky a stehná, je ideálne zvoliť si pás, ktorý zakrýva stehná a pás. Tlak na tieto rôzne oblasti vám pomôže dosiahnuť lepšie výsledky.

B) Väčšia horná časť tela

Všetkým, ktorí majú kilá na schudnutie od polovice tela až po poprsie, budú najlepšie vyhovovať korzety s vysokým pásom. Takto využijete jeho štýl na stlačenie hornej časti tela.

C) Bruško

Pre ženské pohlavie, ktoré má iba brucho plné tuku, si zoberte základný zoštíhľujúci korzet, ktorý vám obopne pás. Najťažšie bude zvyknúť si na nepríjemný pocit pri stláčaní brucha, pretože na začiatku programu je to stále komplikovaný krok!

D) Proporcionálna postava

Váš tuk je rovnomerne rozložený vo všetkých častiach tela, v prsiach, páse a bokoch, preto by ste si určite mali vybrať tvarovacie body typu nohavičiek alebo pásov.

Tie budú najvhodnejšie pre vašu situáciu a budú tiež najefektívnejšie pri získavaní výsledkov.

Veľké poprsie

Je pravda, že pri veľkom poprsí môže byť nevýhodné nosiť korzet, ktorý zakrýva poprsie, keď sa snažíte schudnúť v oblasti brucha.

Aby ste sa zbavili kilogramov a zároveň boli pohodlní, noste model, ktorý sa hodí pod prsia, napríklad opasok alebo korzet pod prsia.

2) Čas používania

Keď ste si ho zaobstarali, mali by ste pri nosení zoštíhľujúceho modelu postupovať postupne. Začnite s 1 alebo 2 hodinami denne, potom prejdite na 3 alebo 4 hodiny a tak ďalej. Ideálne je dosiahnuť 6 hodín denne.

hodiny na určenie času používania korzetu

Aby ste dosiahli komplexné výsledky a menej poškodili svoje telo, odporúča sa kombinovať nosenie korzetového pásu s pravidelnými športovými aktivitami, piť veľa vody, aby ste zostali hydratovaní

Nakoniec by ste si mali prečítať a dodržiavať podmienky používania a starostlivosti o korzet.

Pôsobí toto oblečenie bolesť

Myslíte si, že pôsobí toto oblečenie bolesť? Odpoveď na túto otázku je, bohužiaľ, áno, ale nie je dôvod na paniku.

zmenšujúci korzet zmenšuje objem brucha, spôsobuje úbytok hmotnosti najmä v oblasti bokov, brucha a pásu. A to všetko bez chirurgického zákroku alebo diéty.

žena trpí bolesťou

No,  toto všetko sa nedá robiť bez bolesti. Vyvíja totiž tlak na kosti a na celú časť tela, ktorú pokrýva, aby jej dodal tvar, ktorý nemala, čo nevyhnutne vyvoláva bolesť.

Ľudia, ktorí to vyskúšali, hovoria, že nosenie takéhoto zoštíhľujúceho doplnku znamená, že musíte chvíľu trpieť, ale pre dokonalý výsledok. Ako hovorí staré príslovie “nič nedostaneme zadarmo”.

Náš názor na “zoštíhľujúci korzet”

O zoštíhľujúcom korzete nepanuje jednotný názor na jeho používanie, jeho účinnosť a účinky na telo, čo vedie k otázkam.

Jessica Alba, jedna z hollywoodskych hviezd, ktorá si pochvaľuje plné výsledky zoštíhľujúceho korzetu, však v magazíne Net-à-Porter.com uviedla nasledovné: “Tri mesiace som nosila korzet vo dne v noci. Bolo to veľmi brutálne a môžem povedať, že to nie je pre každého.”

To však nepopiera fakt, že Jessica má krásne tvary aj štíhly pás.

chudnutie troch žien

Všetkým ženám, ktoré vyskúšali túto metódu, sa podarilo schudnúť. Dôvod, prečo sú recenzie o zoštíhľujúcom korzete na sociálnych sieťach takmer všetky pozitívne. Nesmieme však zabúdať na to, že je potrebné dodržiavať rady týkajúce sa používania a výberu.

Príliš časté nosenie korzetu stláča bránicu, ktorá kvôli nedostatku priestoru narúša činnosť pľúc a srdca, čo spôsobuje problémy s dýchaním.

Z toho vyplýva, že je dôležité nepreháňať to s nosením korzetu na stiahnutie pásu. Je naozaj dôležité, aby ste na dĺžku nosenia tohto odevu pristupovali postupne a každý mal svoj vlastný rytmus používania.

Ako si vybrať redukciu pásu?

Vybrať si ju nie je jednoduchá úloha. Ubezpečujeme vás, najmä ak ste na ceste prvýkrát. Tu je niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu.

Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je vybrať si tú správnu.

Predtým, ako si vyberiete redukciu veľkosti, musíte si najprv zmerať veľkosť. Ale ako to urobiť? Nie je to také zložité.

merací pásik

Je to ako keď sa snažíte kúpiť podprsenku. Ak si zle zvolíte miery, kúpite si podprsenku, ktorá vám vôbec nesedí.

Budete sa cítiť nepohodlne alebo sa budete musieť zakaždým trápiť s obliekaním. To
isté platí aj pre korzet s plochým bruškom.

Aby ste si mohli zmerať miery na správny výber zoštíhľujúceho korzetu, budete potrebovať šijací meter a veľké zrkadlo.

Tu sú kroky na meranie:

  1. Zaujmite vzpriamenú, ale prirodzenú polohu. Nie je potrebné zastrčiť brucho.
  2. Potom nastavte meter tak, aby nebol ani príliš tesný, ani príliš voľný. Nezabudnite sa prispôsobiť.
  3. Potom si omotajte meter okolo pása a zaznamenajte si meranie.

Hlavné kritériá výberu. 

Materiál

Na trhu, kde sú tieto korzety na chudnutie dostupné, nájdete väčšinou modely, ktorých materiál je vyrobený z polyesteru, polyamidu, lycry a elastanu.

Okrem toho, že tieto materiály poskytujú mäkkosť, sa ľahko udržiavajú. Dobrou voľbou je aj c bavlna. To všetko preto, aby ste vedeli, že hlavným kritériom, ktoré by ste mali zvážiť, je naozaj materiál.

three-corsets-with-different-materials

Dôležité je, aby ste sa pri obliekaní cítili pohodlne na svojom tele. Preto musíte zvážiť estetiku, strih a tvar výrobku, ktorý by mal zodpovedať vášmu vkusu.

Pripomíname však, že dôležitý je aj výber veľkosti, ako sme už spomínali. Nepovažujeme ho za výberové kritérium, pretože je prirodzené a samozrejmé vybrať si model, ktorý zodpovedá vašim meraniam.

Zamerali sme sa preto na bod, ktorý ľudia zvyčajne ignorujú, a to na dôležitosť materiálu odevu!

Najlepšie zoštíhľujúce korzety 2022

1) Zoštíhľujúci korzet na ploché bruško

zoštíhľujúci korzet číslo 1

Korzet na ploché brucho je veľmi známy a účinný model je vyrobený z latexu, materiálu, ktorý umožňuje veľké potenie pri nosení. Pripája sa vpredu, čo uľahčuje jeho inštaláciu, pomocou systému zloženého z klipov.

Akonáhle sa háčiky pripevnenia medzi sebou spoja, zostáva vám len vytiahnuť zips.

Takto budete mať okamžite štíhlejšiu siluetu vďaka kompresii, ktorú korzet vyvíja na váš pás. Noste ho pod oblečením, aby bol skrytý.

Tento model je veľmi pohodlný počas športových aktivít a umožňuje veľmi rýchle chudnutie vďaka konštrukcii svojho materiálu.

Nemusíte ho však mať len počas tréningov, pretože je veľmi účinný aj pri každodennom používaní. Z
tohto dôvodu ho môžete mať niekoľko hodín denne, aby ste dosiahli lepšie výsledky.

2) Zoštíhľujúci korzet Feeling

číslo 2 najlepších zoštíhľujúcich korzetov

Na druhom mieste máme korzet Feelingirl, známy svojím mäkkým a príjemne poddajným materiálom. Tento odev tiež zoštíhľuje pás a dlhodobo pomáha chudnúť.

Nezapríčiňuje podráždenie pokožky, čo je výhodné, ak ho máte na sebe dlhšie ako 6 hodín. Ideálny pre ženy, ktoré chcú dlhodobo zhodiť nadbytočné kilogramy tým, že ho budú mať každý deň okolo bokov.

3) Zoštíhľujúci korzet Twinsflame

číslo 3 najlepších zoštíhľujúcich korzetov

Na 3. mieste nájdeme plášťový korzet od Twinsflame. Rovnako ako jeho kolegyňa sa usadí na úrovni brucha a vďaka konštrukcii z latexu a spandexu je ploché.

Bustier špeciálne navrhnutý pre ženy, ktoré chcú získať štíhly pás po tehotenstve, pretože vedia, že po tomto období života sa im ťažšie odstraňujú kilá.

Tento plášť, ktorý spôsobuje tepelnú aktivitu, má vďaka svojej potnej tkanine schopnosť pomôcť týmto novopečeným mamičkám.

Dosiahnutie pozitívnych výsledkov, pokiaľ ide o chudnutie, však bude trvať dlho a bude si vyžadovať príkladnú disciplínu a prísnosť pri používaní tohto modelu.

Zmenšovacie pásy, opasky a korzety, ktoré vám pomôžu schudnúť!

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *