Ako nosiť zoštíhľujúci korzet?

Aby ste zmenšili svoj pásprirodzeným spôsobom a zvýraznili krivky svojho tela, môžete sa rozhodnúť pre zoštíhľujúci odev.

Aby ste schudli, mnohé ženy prepadli kúzlu zoštíhľujúceho korzetu vzhľadom na jeho účinnosť v tejto oblasti.

Všetko vám vysvetlíme, ako ho nosiť a ako ho používať na odstránenie tuku z vášho tela.

 

korzet na chudnutie Kim Kardarshian

 

Čo je zoštíhľujúci korzet?

Keď vás trápi nadváha a nadbytočné kilogramy vás trápia natoľko, že sa cítite zle, nezostáva vám nič iné, len hľadať riešenie.

Existujú rôzne spôsoby, ako dosiahnuť tento cieľ, ktorý sa môže zdať na prvý pohľad veľmi komplikovaný, ale ak si urobíte domácu úlohu správne, nájdete niekoľko dostupných metód, ktoré vám umožnia dosiahnuť veľmi dobré výsledky a pomerne rýchlo.

Najúčinnejšou metódou proti nadbytočným kilám je aj naďalej správna strava    znížením príjmu kalórií.

bezkalorické potraviny

Tento spôsob je však stále ťažko realizovateľný, pretože si vyžaduje prísnosť, disciplínu a oceľový rozum, aby sme nepodľahli fastfoodom, čokoládám a iným kalorickým jedlám, ktoré máme celý deň pod nosom.

A preto, aby ste si uľahčili chudnutie a podarilo sa vám pomerne rýchlo dosiahnuť lepšie výsledky, môžete sa rozhodnúť pre oblečenie určené na odstránenie telesného tuku, ako sú známe Korzet na chudnutie Kim Kardashian napríklad. Tento štýl oblečenia vám bude môcť pomôcť v&nbsptomto boji proti&nbspbruchom, stehnám a akýmkoľvek iným oblastiam ľudského tela, ktoré ľahko ukladajú tieto telesné tuky.

Pre lepšie pochopenie, chudnúci korzet je zoštíhľujúci odev vybavený tkaninou, ktorá dokáže podporiť potenie tela (potenie) a spáliť viac tukových buniek.

spotená žena

Nasadzuje sa okolo pása, niektorým modelom obopína boky a prsia. Tento pásový strojček vám okamžite dodá štíhlejšiu siluetu, ktorá vychádza z jeho tesnosti na vašom tele, čo vám umožní okamžite stratiť niekoľko centimetrov v páse, čoho výsledkom je štýlový vzhľad s plochým bruchom.

Samozrejme, že už v prvých dňoch používania, akonáhle ho prestanete nosiť, sa vrátite k svojej obvyklej postave, zatiaľ čo ak ho budete nosiť denne, umožní vám veľmi rýchlo schudnúť, až jedného dňa bude vaša silueta úplne iná, a preto je tento zaujímavý doplnok na chudnutie!

Ako si obliecť tento zoštíhľujúci odev?

V súvislosti s jeho inštaláciou a spôsobom nosenia nie je nič jednoduchšie, pretože sa vykonáva v niekoľkých malých krokoch, ktoré uvádzame:

  1. Postavte sa pred veľké zrkadlo tak, aby ste videli celé svoje telo alebo aspoň tú časť, na ktorú potrebujete nasadiť zoštíhľujúci korzet (poprsie, brucho a boky).
  2. Obtočte si ho okolo tela, pričom zapínacie háčiky alebo zips vybraného modelu nasmerujte k sebe.
  3. Zaujmite prirodzené držanie tela tým, že budete vzpriamená a bez stiahnutia brucha, potom korzet správne nainštalujte tak, aby ste sa v odeve cítili čo najpohodlnejšie, a potom ho zapnite!

Keď je váš korzet správne upevnený okolo pása, budete teraz musieť vedieť, s akými typmi oblečenia ho môžete denne nosiť a za akých okolností.

S čím nosiť túto redukciu pásu

Pre každodenné nosenie redukcie pásu máte na výber z niekoľkých možností, ktoré však závisia výlučne od vášho životného štýlu.

A) A zoštíhľujúci korzet s voľným oblečením

Všetkým, ktorí chcú nosiť korzet do práce, na prechádzky s priateľkami, na večerné posedenie a v iných situáciách, keď nechcete, aby niekto videl, že nosíte tento štýl doplnku, bude najlepšie, ak ho skryjete pod oblečenie.

Aby ste to dokázali, zvoľte sivoľné oblečenie bez toho, aby ste vyzerali ako teplovzdušný balón, napríklad tričko alebo ľahký, trochu splývavý top.

Ak to počasie a teplota dovoľujú, oblečte si k nemu malú bundu, sako alebo kabát.

Vyhnite sa legínam, topom, prsiam a inému priliehavému oblečeniu.

B) Zoštíhľujúci doplnok s priliehavým oblečením.

Na niektorých miestach nie je šokujúce ani trápne mať zoštíhľujúci korzet s priliehavým oblečením, ako napríklad v telocvičniach. Práve na týchto miestach je vhodné naplno využiť potenciál tohto príslušenstva a využiť všetky jeho výhody.

Aby ste sa počas cvičenia cítili pohodlne, môžete si zoštíhľujúci korzet obliecť do legín, cez tielko alebo tričko.

Vyhnete sa tak podráždeniu, ktoré niekedy vzniká pri kontakte vašej pokožky s korzetom. Rovnaké výsledky dosiahnete aj napriek tomu, že je umiestnený cez oblečenie.

Ako dlho musíte používať tento odev, aby ste schudli?

Otázka, ktorá sa objavuje najčastejšie, je nepochybne “ako dlho musíte používať zoštíhľujúci korzet, aby ste dosiahli výsledky?
” a aby sme na ňu odpovedali veľmi jednoducho, aby ju každý pochopil, zhrnuli sme ju pre vás do niekoľkých slov: Každý deň!

kalendár týždňa

Aj keď to už možno menej odvážnych z vás demoralizuje, je to len realita procesu, ktorý dokonale funguje na zbavenie sa tuku.

Čím častejšie ho budete nosiť, tým pozitívnejšie výsledky dosiahnete, ale pozor na to, aby ste si ho nezamieňali s každodenným nosením, pretože ide o dve úplne odlišné veci.

Pravdu by ste mali rešpektujte čas používania denne, ktorý je v okolí 4h až 6h maximálne, aby ste si nespôsobili zdravotné problémy vyplývajúce z nosenia vášho zoštíhľovača.

Preto ho budete musieť nosiť každý deň, kým nedosiahnete svoje výsledky, a to bez prekročenia povoleného času.

Aké budú vaše výsledky nosenia tohto typu korzetu?

Tým, že ho máte denne pri sebe, môžete začať chudnúť už v prvých dňoch, čo je naozaj motivujúce. Potom po 3 mesiacoch používania schudnete približne 6 až 10 kilogramov, pričom vedzte, že to bude závisieť aj od vašej stravy a životného štýlu:

  • jedlo
  • sleep
  • sport

Ak si tieto tri základné veci dokážete dať dokopy a budete sa ich držať, potom si môžete byť istí jednou vecou, a to, že vaše kilá takejto kombinácii dlho neodolajú.

Jediným problémom je, že pre mnohých ľudí je ťažké udržať si takúto prísnosť a bohužiaľ, práve títo ľudia trpia, keď sa im nedarí schudnúť.

smutná žena s nadváhou

Aby sme vám pomohli, tu jemalý 1-týždňový program, ktorý vám pomôže určiť, či je tento proces chudnutia pre vás vhodný!

Testujte zoštíhľujúci korzet 1 týždeň

V priebehu 7 dní od prijatia zoštíhľujúceho korzetu domov budete môcť zistiť, či je tento spôsob chudnutia pre vás vhodný, ale počas týchto 7 dní prosím príliš necvičte.
 

zoštíhľujúci pás

Deň 1 : Zvyknutie si na nosenie zoštíhľujúceho odevu

Na začiatok noste zoštíhľujúci odev 2 hodiny v prvý deň. Tento čas je možné upraviť podľa individuálnych potrieb. Počas prvých troch dní sa môžete rozhodnúť pre 2 alebo 3 hodiny.

Deň 2: Nasaďte si bedrový pás na 3 hodiny

Dnes si nasaďte bederný pás na 3 hodiny. Ak ste začiatočník, pripravte sa na to, že sa budete cítiť obmedzovaní. Vaše telo si na to rýchlo zvykne. Nenúťte sa a počúvajte svoje telo, ak pocítite bolesť alebo otlaky, odstráňte redukciu pásu.

Počas nosenia zoštíhľujúceho korzetu sa pokústezačať cvičebný program, napríklad pilates alebo základný strečing, aby ste telo pripravili na dlhšie cvičenie.

Deň 3: zoštíhľujúci korzet + kardio

Pokračujte v strečingu a snažte sa zaradiť 12 minút kardia.

V tejto fáze môžete predĺžiť čas nosenia tohto doplnku, pričom nesmiete prekročiť 6 hodín. Čím dlhšie môžete pohodlne nosiť bedrový pás, tým výraznejšie sú výsledky.

Deň 4: Nechajte si bedrový pás zapnutý 4 hodiny

V tomto bode budete musieť nosiť bederný pás 4hodiny denne.

Najlepšou výhodou nosenia bedrového pásma je to, ako kompresia ovplyvňuje vaše stravovacie návyky. Pri nosení korzetu si všimnete, že nemôžete jesť veľké jedlá, pretože váš brucho je zmenšené. To je ďalšia zdravá výhoda týchto výrobkov na potlačenie chuti do jedla.

Deň 5: 20 min kardio + športový korzet

Keď sa tréning pása skombinuje so zdravou stravou a cvičením, výsledky sú úžasné. Slimming sleeve je účinný nástroj, ktorý môžete použiť na podporu chudnutia. Zároveň vám dodá sebadôveru, aby ste si osvojili zdravší životný štýl.

Váš dnešný cieľ by mal byť 6 hodín nosenia. Zvýšte kardio na 20 minút a správne sa stravujte.

Deň 6: Snažte sa udržať zoštíhľujúci korzet 6 hodín + vyvážená strava

Odteraz by ste sa už mali vo svojom korzete cítiť pohodlnejšie a všimnúť si, že sa čoraz viac uvoľňuje. Ak pás prešmykuje, utiahnite ho. To je
dobré znamenie.

Ak ho dokážete nosiť 6 hodín denne, a zaradíte do neho dobrú stravu a cvičenie, budete nadšení z úžasných výsledkov, ktoré dosiahnete.

Deň 7: Koniec adaptácie

Úspešne ste ukončili 7 dní a teraz nosíte 6 hodín denne po dobu najmenej 8 týždňov.

Takisto budete jesť menej a lepšie. V
ideálnom prípade si zvyknete na krátke intervaly cvičenia a teraz ste pripravení na intenzívnejšie kardio a silové tréningové programy.

Ak nie, pokračujte menej intenzívnym tempom vo všetkých týchto malých cvičeniach, kým nedosiahnete úroveň 7. dňa. Majte na pamäti, že telo každej ženy je iné. O tom, ako rýchlo sa váš pás zmenší, rozhoduje mnoho faktorov.

Ženy, ktoré majú väčší pás, vidia viditeľné výsledky skôr ako napríklad ženy, ktoré majú málo tuku alebo sú extrémne vyrysované.

Nezabúdajte, že “trénujete” svoje telo, aby sa pretváralo; môže to vyžadovať dôslednosť a čas.

Často kladené otázky!

obrázok s nápisom, že stránka "najčastejšie kladená otázka"

1) Môžem schudnúť v podbrušku? 

Ak máte dlhší trup alebo prepadnuté bruško, trojradový zoštíhľujúci pás so zipsom a háčikom vám umožní znížiť hmotnosť v spodnej časti brucha. Napriek tomu je to dobrá diéta, ktorá sa postará o celkový úbytok tuku v tejto časti tela.

2) Môžem spať v zoštíhľujúcom korzete?

Aj keď sa neodporúča spať v kompresnom odeve, niektorí ľudia to robia. To sa neodporúča kvôli zdravotným problémom, pretože telo sa musí uvoľniť z reduktora pása a nezabudnite, že by ste nemali prekročiť viac ako 6 hodín jeho používania.

3) Ako sa starať o zoštíhľujúci odev

Váš zoštíhľujúci pás by sa mal prať len v ruke, pretože akýkoľvek iný spôsob poškodí odev. Výrobok umývajte aspoň 3-krát týždenne. Ak cvičíte v odeve každý deň, túto sumu zvýšte.

Sumár

Nakoniec vám odporúčame nájsť najlepšie zoštíhľujúce korzety v kolekcii, ktorá má niekoľko rôznych modelov, ktoré vám pomôžu skutočne schudnúť, ako sú zoštíhľujúce pásy, zoštíhľujúce korzety, tvarujúce nohavičky a korzety na ploché bruško.

tri rôzne zoštíhľujúce korzety

Vyhraďte si čas na výber toho, ktorý je pre vás najlepší, a buďte odvážni pri svojom budúcom chudnutí!

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *