Zoštíhľujúci korzet: pred – po

V tomto článku sa dozviete pôsobivé výsledky niekoľkých žien, ktoré sa rozhodli nosiť zoštíhľujúci korzet na chudnutie.

S veľkým potešením sa delíme o tieto odkazy, aby mohli motivovať a pomôcť ženám, ktoré trápia ich nadbytočné kilá.

Poznajme to všetko spoločne!

 

Banner zoštíhľujúceho korzetu Kim Kardashian

 

Účinná efektívne chudnutie

Ve svete, kde na fyzickom vzhľade záleží, pretože môže mnohých z nás prinútiť trpieť, sa obrovské množstvo ľudí zúfalo snaží odstrániť svoje nadbytočné kilá.

Pravda, vypukliny na bokoch a bruchu sú často komplexom, ktorý môže viesť k nešťastiu človeka. Pocit sebaľútosti plus nutkanie pozrieť sa do zrkadla a posmešky okolia, ktoré vám to sťažujú.

žena s nadváhou zarmútená posmechom ostatných

A preto sa niektoré ženy, aby sa cítili lepšie, s pôsobivým odhodlaním rozhodnú pre riešenie, ktoré nie je také jednoduché, schudnúť.

Takže po tomto rozhodnutí, ktoré im zaručuje opätovné získanie fitness a štíhlej postavy, sa pustia do hľadania najlepších cvičení, metód, diét a doplnkov, aby čo najskôr schudli.

Tí šťastnejší nakoniec nájdu veľmi špeciálny odev na zoštíhlenie pásu. veľmi účinný zoštíhľujúci korzet, ktorý vám pomôže rýchlejšie schudnúť.

Odľahčovací pás ktorý pomohol veľkému počtu ľudí spáliť  ich telesný tuk.

foto zoštíhľujúceho korzetu

V skutočnosti účinnosť tohto štíhliaceho korzetu vyplýva z látky, ktorá spôsobuje výrazné potenie tela, čo je ideálne, keď chcete odstrániť kalórie. Nosí sa okolo pása a vyvíja kompresiu, ktorá prirodzene spúšťa proces spaľovania tukov.

foto korzet na chudnutie

Ako dlho trvá, kým sa dosiahnu výsledky s korzetom na chudnutie?

Niektoré zákazníčky si pred kúpou štíhleho korzetu so zámerom cvičiť nemôžu pomôcť a musia sa zamyslieť. Dobrá vec, keď všetci vieme, aké zložité to môže byť, ak svoju tému neovládate.

V rámci týchto mnohých otázok sa veľmi často objavuje jedna: “Ako dlho musím čakať, kým uvidím výsledky?“.

Najúprimnejšia možná odpoveď na túto otázku znie: “záleží na viacerých veciach!”

V prvom rade by ste mali vedieť, že pri používaní zoštíhľujúceho korzetu existujú 4 kľúčové faktory. Od týchto faktorov závisí, ako rýchlo dosiahnete požadované výsledky:
/strong>

  • Vaša strava
  • Vaša genetika a metabolizmus.
  • Používanie zoštíhľujúceho korzetu sa vykonáva denne, ale nemali by ste ho nosiť dlhšie ako 8 hodín, aby ste sa vyhli následným zdravotným problémom.

    Aby bol skutočne účinný, budete musieť znížiť denný príjem kalórií a zaviesťsprávnu diétu pred dosiahnutím prvých výsledkov.
     
    Bez správnej stravy   spomalíte tempo svojho pokroku, keď budete nosiť tento odev na chudnutie.

    Preto je dôležité pochopiť, že každodenné nosenie zoštíhľujúceho pásu bez toho, aby sa drasticky znížila&nbspaacute;hmotnosť.
    nbsp;jeho kalorický obsah, bude mať za následok spomalenie vašich
     výsledkov o niekoľko týždňov.

    V opačnom prípade, pri kombinácii vyváženej stravy a nosenia zoštíhľujúceho pásu, budete zaručene hubnúť už od prvých dní, takže nezanedbávajte hygienu životného štýlu.

    A) Zdravý životný štýl

    Mnoho žien si osvojí “tréning pásu” v snahe celkovo zmeniť svoj životný štýl.

    Inými slovami, svoj fitnes program a zdravú stravu dopĺňajú nosením korzetu, aby schudli.

    Takto získajú okamžité výsledky vďaka tomuto bezchybnému životnému štýlu. Majú radosť z&nbsptoho, že vďaka tomuto typu oblečenia za nejaký čas spozorujú zoštíhlenie svojej postavy.

    Spokojnosť s vedomím, že slávny korzet na stiahnutie pásu je účinný a výrazne zvyšuje ich potenie pri cvičení&nbsp.nbsp;(preto ich rýchly úbytok hmotnosti) ich núti pokračovať v udržiavaní tohto zdravého životného štýlu

    Ak teda aj vy budete používať fitness oblečenie spolu so športovým programom alebo dokonca diétou, namiesto toho, aby ste nerobili nič, dosiahnete dobré výsledky pomerne rýchlo.

    Nezabúdajte však, že niektoré ženy, ktoré začnú používať tento typ metódy, sú už fyzicky fit, cvičia a dobre sa stravujú.

    Jich cieľom nie je nevyhnutne schudnúť, ale skôr zmenšiť svoj pás počas nosenia odevu, a to je ďalšia veľká výhoda týchto odevov na udržanie pásu.

    Takže nedôverujte slepo ľuďom, ktorí vám tvrdia, že za 2 dni schudnete 10 kíl.

    B) Záväzok k budúcim výsledkom

    Potrebujete presne vedieť, aké výsledky chcete dosiahnuť, aby ste mali veľmi vysoký záväzok voči sebe. Pomôže vám to v ťažkých chvíľach, ako je napríklad udržanie zoštíhľujúceho pásu počas 6 hodín alebo počas športových aktivít.

    Záväzok vám umožní sústrediť sa na cieľ chudnutia a myslieť napríklad len na konečný výsledok.

    C) Rýchlejšie chudnutie vďaka genetike

    V istom zmysle je vaše telo také, aké je, bez ohľadu na to, aký druh tréningu vykonávate.
    Ak ste okolo brucha dosť ochabnutí a vo všeobecnosti zadržiavate veľa vody, môže to byť dobrá správa.

    V skutočnosti sú mnohé prístroje na posilňovanie pásu navrhnuté tak, aby zvyšovali potenie okolo brucha a najmä počas tréningu.
    To však nemusí nevyhnutne znamenať, že budete mať rýchle výsledky. Všetko je to aj o genetike.

    Tieto genetické problémy môžete pomôcť prekonať tým, že budete pokračovať v tréningu a doplníte ho zdravou stravou a pravidelným tréningom.

    Dúfajme, že vám to poskytne aspoň všeobecnú predstavu o tom, čo môžete očakávať, keď začnete naberať krivky.

    Majte na pamäti, že ide o proces a každé telo je iné. Hoci pri nosení zoštíhľujúceho korzetu môžete vidieť rozdiel okamžite, na dosiahnutie výsledkov je potrebné odhodlanie.

    Tu je niekoľko malých inšpirácií pred tým, než si oblečiete zoštíhľujúci korzet, a potom, čo si tento slávny pásový pás nasadíte.

    “Pred” nosením korzetu na chudnutie

    Pred tým, ako sa rozhodli pre tento štýl oblečenia na chudnutie, nám niektorí porozprávali o svojich každodenných problémoch, keď mali nadváhu, a často sa spomína strata sebavedomia.

    žena smutná kvôli svojej nadváhe

    V dôsledku toho, že sa nemohli obliekať tak, ako by chceli, a zakaždým nosili vrecovité oblečenie, aby skryli svoje kilá, stratili časť svojej ženskosti a prestali sa cítiť príťažlivé, príťažlivé alebo jednoducho krásne.

    Pocit, s ktorým sa naďalej veľmi ťažko žije a ktorý mnohých z nich dohnala až k tomu, že si nechcú užívať drobné radosti života, ako je chodenie na pláž alebo s priateľmi.

    Pohľady ostatných sa stali príliš komplikovanými na to, aby ich prekonala, pretože sa cíti byť týmito rôznymi ľuďmi posudzovaná.

    Podelili sa s nami o niekoľko svojich fotografií, pred prijatím odevu na chudnutie, tu je ktorá:

    štyri ženy s nadváhou pred použitím zoštíhľujúceho korzetu

    “Po” nosení zoštíhľujúceho korzetu

    Po tom, ako si prešli všetkými ťažkosťami v dôsledku priberania, sa rozhodli nosiť tento slávny zoštíhľujúci odev, ku ktorému sa uchýlili aj hviezdy ako Jessica Alba a Jennifer Lopez.
    Výsledok po nosení tohto zoštíhľujúceho odevu pri zdravej strave je jednoducho úžasný!

    Kim Kardarshian, Jessica Alba, Jennifer Lopez so zoštíhľujúcim korzetom

    The Zoštíhľujúci korzet Kim Kardashian je najznámejší zo všetkých, pretože dokázal svetu svoju účinnosť a pomohol tejto hviezde televíznej reality show zhodiť všetky tie tehotenské kilá.

    Delíme sa s vami o niekoľko veľmi motivujúcich fotografií ilustrujúcich fyzický vzhľad niekoľkých žien pred a po rozhodli pre zoštíhľujúci korzet.

    výsledok pred a po použití zoštíhľujúceho korzetu

    Elodie, 88 kg pred používaním zoštíhľujúceho korzetu a 56 kg po jeho používaní

    výsledok pred a po použití zoštíhľujúceho pásu

    Jessica, 115 kg pred optimalizáciou pre opasok zoštíhlenie a 47 kg po dlhodobom používaní.

    výsledok pred a po použití zoštíhľujúceho korzetu

    Pauline 102 kg pred obliekaním korzetu ploché brucho a 72 kg po nosení.

    výsledok pred a po použití zoštíhľujúceho pásu

    Charlotte, 97 kg pred nosenie zoštíhľujúceho pásu a 52 kg po tom, čo tak urobili.

    Znižujúci pás: Recenzie

    Podarilo sa nám zhromaždiť recenzie a posudky od ľudí, ktorí korzet na ploché brucho používali, a vždy s cieľom poskytnúť pomoc ženám, ktoré ju môžu potrebovať, sa zdalo logické podeliť sa o ne prostredníctvom tohto článku.

    Emilie z Toulouse, 26 rokov, matka malého dievčatka:

    Zvolila som si zoštíhľujúci korzet ešte pred narodením dcéry, pretože mi kamarátka povedala o výsledkoch, ktoré s ním dosiahla.
    Začala som ho nosiť 4 mesiace po pôrode a do niekoľkých mesiacov som sa vrátila na svoju pôvodnú váhu. Aj
    keď to bolo ťažké, som veľmi šťastná a korzet mi veľmi pomohol

    Seniha z Bobigny, 42 rokov, matka troch detí:

    “S pribúdajúcim vekom sa v mojom tele ukladá čoraz viac tuku a už ma nebavilo byť tučná, preto som si kúpila zoštíhľujúci pás, aby som schudla. O niekoľko dní neskôr som začal vidieť výsledky a to ma motivovalo pokračovať každý deň. Teraz som za 4 mesiace používania schudol 11,40 kg a naďalej ho nosím každý deň.

    Julie z Lyonu, 18 rokov, študentka práva:

    Studujem právo a moja nadváha bola pre mňa v triede problémom, pretože som sa stretávala s posmešným smiechom, urážkami, úškrnmi a zraňujúcimi pohľadmi. Keďže ma táto situácia už nebavila, kúpila som si športový program a zoštíhľujúci pás, aby som čo najviac schudla, keďže viem, že vážim 97 kg. Už rok používam zoštíhľujúci korzet a vďaka programu, diéte a korzetu som schudla celkovo 40 kíl. Podarilo sa
    mi umlčať všetky tieto poznámky na moju adresu a cítim sa oveľa lepšie!”

    Maria z Paríža, 24 rokov, zamestnankyňa:

    Kúpila som si korzet na ploché brucho vďaka rade kamarátky, ktorá so mnou pracuje. Videla som, že sa jej podarilo schudnúť za veľmi krátky čas, a tak som sa jej opýtala na jej tajomstvo a ona mi povedala, že zoštíhľujúci korzet + zdravá strava. To ma motivovalo a urobila som presne to, čo ona, kúpila som si zoštíhľujúci korzet a odvtedy som za dva mesiace schudla už 7 kíl, takže som veľmi spokojná.

    Christine z Bordeaux, 31 rokov, žena v domácnosti:

    Keďže som žena v domácnosti a celé dni trávim doma, pribrala som a môj manžel videl, že trpím, tak mi kúpil zoštíhľujúci korzet, aby mi pomohol. Spočiatku som tomu neveril, až kým som nedosiahol dobré výsledky a nechcel som pokračovať. Za 3 mesiace som schudol 8 kíl!

    Samira z Paríža, 27 rokov, zamestnankyňa:

    Nikdy som nevenovala pozornosť tomu, čo jem, pretože som bola typ človeka, ktorý síce je, ale nepriberá, a jedného dňa som naraz pribrala 10 kíl, čo ma veľmi trápilo, pretože som sa nemohla obliekať tak, ako som chcela, a moja rodina sa mi posmievala. Vzal som si zoštíhľujúci korzet, ktorý mi pomohol zhodiť nadbytočné kilá, a podarilo sa mi to po niekoľkých týždňoch používania. Takže dievčatám, ktoré trpia, venujem čas, aby som sa podelila o svoj názor, aby to zasa pomohlo vám a možno urobíte to isté, keď sa vám to podarí, pretože to naozaj funguje

    Louise z Nantes, 36 rokov, recepčná:

    Jsem recepčná a môj šéf mi jasne povedal, že ak nezhubnem, môžem prísť o prácu, pretože imidž spoločnosti je dôležitý. Viem, že je to šokujúce, ale nechcela som prísť o prácu pre pár kíl, tak som si zaobstarala zoštíhľujúci korzet, aby som vyzerala štíhlejšie, a časom som vďaka nemu schudla, hoci som nedržala žiadnu diétu. Nakoniec som šťastná, pretože bez nej by som nikdy nezhodila tuk na bruchu, takže všetko dobré, čo sa skončí dobre, aj keď stále pracujem ako recepčná, ale pre inú spoločnosť.

    Záver

    Aj keď chudnúci korzet môže mať zlú povesť pochádzajúcu od predajných guru “chudnutia”, stále je najúčinnejší doplnok na chudnutie pri odstraňovaní telesného tuku vďaka zloženiu látky, ktorá spôsobuje, že sa telo veľmi potí, čím sa eliminuje veľké množstvo kalórií.

    tri typy zoštíhľujúcich korzetov

    Aby korzet skutočne plnil svoju funkciu, musíte ho skombinovať s dobrou stravou. Musíte byť disciplinovaní a trpezliví, kým nedosiahnete zaujímavé výsledky, ktoré doslova zmenia váš život.

    Napokon, buďte pripravení urobiť čokoľvek, aby ste sa zbavili nadbytočných kíl, ktoré vám v konečnom dôsledku spôsobujú zlé pocity.

    Želáme vám odvahu v budúcom boji s vašimi kilami!

    Leave a Reply

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *