Aké nohavice nosiť s korzetom?

Pýtate sa aké štýly nohavíc môžem nosiť s korzetom? Potom je tento článok určený špeciálne pre vás.

Špecializovali sme sa na korzet, pretože tento odev, ktorý sme vyrobili moderne, ponúka ženám mimoriadny šarm, a to sa nám páči!

Preskúmajme teraz, ktoré najlepšie pančuchy ju zvýšia.

kolekcia korzetov bez ramienok

Módny pás!

S obrovským potešením konštatujeme návrat korzetu do sveta módy. Štýl oblečenia, ktorý prežíva rok čo rok a to už veľmi dlho.

Vznikol v renesančnom období pod španielskym dvorom tým, že v 16. storočí poskytol ženám rafinovanejšiu siluetu, ktorá príjemne oslovila mužské pohlavie.

V skutočnosti má vďaka svojim kovovým “veľrybím kostiam” schopnosť dokonale upraviť a vytvarovať telo a presnejšie pás.

vývoj korzetu od historického po moderný odev

V súčasnosti prešiel korzet raketovým vývojom od pásového podväzku k veľmi obľúbenému módnemu odevu, ktorý ponúka elegantný, očarujúci a niekedy aj sexy pôvab mladým ženám súčasnosti.

Stala sa symbolom ženskosti a mnohé hviezdy, ako napríklad Madonna, Kylie Jenner, Jessica Alba a mnohé ďalšie, ju nosia denne, ale aj na podujatiach a večierkoch, aby dosiahli neuveriteľnú úroveň elegancie, ktorá vychádza z tohto nového štýlu šiat!

Fotografia Jessicy Alby, Kim Kardarshian a Jennifer Lopez

Najlepším príkladom, ktorý vám môžeme uviesť, je Bella Hadid so svojimi korzetmi, pretože vďaka svojmu vkusu a originalite dokázala predviesť pôvab niektorých modelov lepšie ako ktokoľvek iný, vďaka čomu sa stala jednou z najznámejších ľudí pre svoj veľmi zvodný štýl.

Vzhľadom na popularitu a vplyv, ktorý tieto hviezdy majú na spoločnosť, sa preto módakorzetov stáva čoraz rozšírenejšou a v súčasnosti je súčasťou každodenného života obrovského množstva ľudí.

Nakoniec je zaujímavé analyzovať, s akým štýlom nohavíc ich môžeme nosiť, a to si ukážeme v nasledujúcej kapitole.

Rôzne spodné diely, ktoré sa dajú nosiť s korzetom

I keď samotný korzet poskytuje veľmi elegantný vzhľad, jeho kombináciou s rôznymi druhmi spodných dielov môžete dosiahnuť viac či menej odlišné štýly: pohodlné, šik, módne, elegantné, zvodné

Podívajme sa, ktoré nohavice sa najlepšie hodia ku korzetom :

1) Slim džínsy

Na začiatok tu máme slim džínsy, ktoré dnes ženy nosia najviac. Vďaka svojmu
priliehavému strihu zvýrazňuje ženské nohy a pôsobí sexi.

žena nosí skinny džínsy s korzetom 

Nosenie korzetu s skinny džínsami vám dodá elegantný a trendy vzhľad. Korzet vám zoštíhli hornú časť tela a dodá jej pekný tvar a strih džínsov vám predĺži nohy, takže budete vyzerať vyššia a štíhlejšia.

2) Nohavice s vysokým pásom

Druhou dvojicou, ktorá zábavne funguje a ktorú si najčastejšie osvojuje ženské pohlavie, je korzet v kombinácii s džínsami s vysokým pásom!

Týmto spôsobom budete určite trendy vďaka výsledku, ktorý tento vzorec dosahuje a ktorý je jednoducho vizuálne ohromujúci.

žena s džínsami s vysokým pásom a korzetom

V skutočnosti ide ovysoký strih džínsov, ktorý siaha tesne pod pupok a niekedy aj nadň, ktorý zvýrazňuje pohľad na vaše poprsie, kde je jemne nainštalovaný korzet.

Preto si vyberte model, ktorý ukáže vaše poprsie s otvoreným výstrihom, alebo pre tie s menšou veľkosťou poprsia potom kúsok s čipkou alebo vzormi, aby ste upútali pozornosť len na korzet.

3) Nohavice z látky lamé

Na tretej pozícii máme očarujúci model, lamé nohavice. Mnohé
ženy sa neodvážia nosiť tento štýl pančúch, a pritom keď si oblečú tento odev znižujúci pás, môžu dosiahnuť neuveriteľný pôvab.

korzet s lamé nohavicami

V skutočnosti nosenie korzetu s pančuchami z lamé látky nie je bežné, čo robí túto kombináciu menej známou. Naozaj nešťastná vec ☹️pretože automaticky získate originalitu v spôsobe obliekania tým, že budete vyzerať naozaj&nbspskvelo.

lamé látka nohavíc dodáva elegantný vzhľad, ktorý je zmenou oproti iným džínsom, ktoré zostávajú v ležérnejšom duchu pre každodenný život.

4) Dostatok džínsov

Aby sme pokračovali v našom tempe, môžete ísť s myšlienkou oblečenia korzetu s voľnými džínsami, aby ste vyzerali atraktívne na dennej báze. Typické sú pre ne slonie nohy, široké džínsy sú inšpirované módou 70. rokov.

korzet s vrecovitými nohavicami

Bláznivá éra, ktorá dala vzniknúť veľmi špecifickému štýlu nohavíc a v súčasnosti je stále súčasťou tých najfajnovejších dress code. Nebudete síce vyzerať elegantne a šik, ale vďaka charizme, ktorú tento outfit vyžaruje, budete stále vyzerať skvele.

Modernejší štýl, ktorý sa hodí ženám, ktoré sa chcú obliecť jednoducho, ale napriek tomu vyzerať dobre napríklad počas dňa plného nákupov!

kolekcia dámskych korzetov

Na správnu príležitosť si oblečte tie správne nohavice na správnu príležitosť!

Aby sme vám uľahčili život pri výbere najlepších nohavíc, ktoré si môžete obliecť ku korzetu, prinášame vám malého sprievodcu, ktorý vám pomôže rozhodnúť sa, ktoré z nich si obliecť na akú príležitosť!

1) Na každý deň

Na každodenné nosenie odporúčame džínsy so širokými nohavicami alebo džínsy s vysokým pásom, pretože v tejto chvíli nie je nič dôležitejšie ako to, aby ste sa na cestách cítili dobre.

Moving People Everyday

Vediac, že budete pravdepodobne veľa chodiť a sedieť na verejných miestach, je najlepšie zvoliť si štýl džínsov, ktorý vám umožní cítiť sa v takýchto situáciách pohodlne.

2) Na večierky

Na bláznivé večierky si zvoľtelamelové nohavice alebo slim džínsy, ako ste už pochopili, tento štýl nohavíc ponúka ženám výraznejší vzhľad a dokáže ešte viac zvýšiť váš ženský šarm.

soirée

Pri týchto príležitostiach je vzhľad všetko, takže sa musíte predviesť čo najlepšie a byť čo najštýlovejší. Niečo, čo nie je až také ťažké, keď máte na sebe korzet!

3) Rande

Ak ste sa rozhodli obliecť si na rande nohavice, tentoraz zvoľte tenké džínsy, aby ste to v ten deň nepreháňali, pretože by ste ho mohli odradiť,  ak hneď vytiahnete svoj zvodnejší štýl.

Denná schôdzka

Naproti tomu ženy s charakterom sa odvážia obliecť si lamé nohavice s plným nasadením všetkého svojho šarmu a povedia si, že či sa mu to páči alebo nie, ste samy sebou!

Vyhnite sa niektorým štýlom s touto redukciou pásu

Po tom, čo sme si ukázali, čo všetko môžete nosiť s korzetom, si teraz povieme, čomu sa vyhnúť, keď si ho chcete obliecť.

žena kričí z chyby, ktorej sa treba vyhnúť

Niektoré oblečenie sa nehodí do štýlu živôtika, preto by ste sa nemali rozhodovať pre :

  • Kalhoty s elastickým pásom
  • Legíny
  • Tričká

Je to však len jednoduchá rada od niekoľkých profesionálnych stylistov, môžete si slobodne osvojiť akýkoľvek štýl, pokiaľ sa cítite dobre a to je to hlavné!

Záver

Korzet je odev, ktorý ponúka zvláštnu siluetu a prináša do ženského obliekania nádych elegancie.

Aby ste ho mohli predviesť, môžete nosiť rôzne štýly nohavíc, ako sú štíhle džínsy, vrecovité džínsy, džínsy s vysokým pásom a plátenné nohavice

Všeobecne sa vyhýbajte legínam, teplákovým nohaviciam, elastickým nohaviciam a pančuchám.

Nakoniec nezabudnite na jednu podstatnú vec, nestačí dobre vyzerať, buďte štýloví!

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *