Gigi Hadid a jej korzety

Milujete Gigi Hadidjej osobnosť a spôsob obliekania, potom vám prinášame tento článok, v ktorom objavíte jej štýl obliekania a rôzne korzety, ktoré rada nosí !

Máme pre vás pripravených aj niekoľko malých prekvapení, aby ste aj vy mali šancu dosiahnuť rovnakú eleganciu ako ona s rovnakým štýlom oblečenia, ale na to budete potrebovať ešte trochu trpezlivosti.

Pozrite si, čo všetko potrebujete vedieť o obliekaní Gigi Hadid.

Styl Gigi Hadid

Jelena Nouez Hadid známa ako Gigi sa narodila 23. apríla 1995 v Los Angeles v Amerike . Táto 26-ročná modelka je americká modelka, ktorá začala svoju modelingovú činnosť vo veľmi mladom veku pre značku Guess a potom v roku 2011 podpísala zmluvu v slávnej agentúre IMG models so sídlom v New Yorku.

V súčasnosti je Gigi Hadid celosvetovo uznávaná vďaka svojim modelingovým výkonom a mnohým mladým ženám sa rozžiaria oči túžbou byť ako ona.

Podobne ako jej idol ju sledujú milióny ľudí na sociálnych sieťach a najmä na platforme Instagram, kde neustále zverejňuje rôzne fotografie zo svojho súkromného života.

Aj keď vieme, že modelky sú často obliekané značkami, Gigi má svoj vlastný štýl.
Neváha prezentovať svoj spôsob obliekania, svoj osobný vkus, svoju víziu módy a svoju strašnú záľubu v jednom konkrétnom štýle oblečenia, korzet.

Keď však hovoríme o Gigiho korzete, nehovoríme o modeloch zo starých čias, nie, naopak, hovoríme o nových kreáciách, ktoré sú určite inšpirované týmito starými kúskami, ale stále majú, modernejší štýl a sú v módnom trende.

fotografie nových korzetov 2021

Môžeme si ich predstaviť ako šikovné a trendy oblečenie, vďaka ktorému dnešné ženy vyzerajú naozaj štýlovo.

Preto, keď vidíme dress code tejto mladej modelky, hneď pochopíme, že rada vyzerá atraktívne a veľmi štýlovo, pretože presne to je korzety novej generácie dokážu poskytnúť pri nosení.

Gigiine korzety

V nasledujúcej kapitole objavíte rozličné korzety, ktoré Jelena Hadid nosí počas svojich každodenných výletov a podujatí. Tento typ oblečenia jej dodáva neuveriteľnú vyrovnanosť a úchvatnú ženskú krásu.

GiGi Hadid nosí modrý korzet s displejom

Na tomto prvom zábere vidíme Gigi, ako sa prechádza v krásnom modrom korzete s displejom.

Tento spôsob obliekania korzetu s nohavicami a veľmi ľahkého saka rovnakej farby jej ponúka elegantný vzhľad.

Gigi Hadid nosí korzet pod prsiami

Na tejto druhej fotografii má oblečenédlhé košeľové šaty, cez ktoré je čierny korzet pod prsiami, ktorý sedí pod prsiami a zoštíhľuje pás, čo je kombinácia, ktorá dokonale pôsobí edgy.

gigi hadid je jej korzetový top

Teda k týmto saténovým nohaviciam je Gigiin korzetový top dokonalým kúskom, ktorý ukáže jej ženskosť. Tento nový model ponecháva holé ramená a voľné poprsie, čo uľahčuje predvádzanie šperku okolo krku.

Jelena tie Hadid v čiernobielom korzete

Vtedy vidíme jej elegantný a trendový outfit s jej čiernobielym korzetom s jemne prepracovaným strihom. Pruhovaný vzor pôsobí elegantne.

Jelena tie Hadid s džínsovým korzetom

Nekedy robí kombináciu saka, nohavíc a korzetu ako jej sestra Bella Hadid s džínsovým korzetom na dosiahnutie ležérneho, ale krásneho štýlu. Živôtik zvýrazňuje poprsie a jeho šípovitý spodný strih predlžuje postavu pre štíhlejší, sexy efekt.

A za akú cenu si zaobstarať tento pásový štýl?

Pravdepodobne sa vám páči štýl korzetu, ktorý nosí, a možno si myslíte, že takýto krásny by ste si nikdy nemohli dovoliť, ale v tom sa mýlite, pretože ceny korzetov Jeleny Nouez sa líšia v závislosti od značky a môžu sa pohybovať v vyšších štyridsiatkach a u niektorých dosahovaťtisíce eur.

Ak však zostanete rozumní, nájdete modely, ktoré sa výrazne podobajú na tie, ktoré stoja najviac, za oveľa nižšiu hodnotu a pritom si užiť rovnaké kúzlo, aké môže mať Gigi pri ich nosení, pretože mnohé značky ponúkajú rovnaké strihy, ale za rôzne ceny.

obrázok kolekcie korzetov

Nakoniec, ako sme už uviedli, hoci sa to môže zdať ťažko uveriteľné, niektoré z týchto korzetov nestojí viac ako 50 eur. To len dokazuje, že stále existujú ľudia, ktorí si napriek svojmu bohatstvu zachovávajú hlavu na pleciach

.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *