Ako sa obliekať s korzetom?

Koniec ste zistili, aké sú aktuálne trendy, keď ste zistili, že korzety sa stali módou, ktorú nemožno prehliadnuť, takže tu je návod, ako ich nosiť!

V prvom rade musíte o tomto novom trende vedieť jednu podstatnú vec, dnešné korzety nie sú tým, čo nosili ženy v určitej ére, hoci mnohé z nich si zachovali svoju primárnu schopnosť, ktorou je zoštíhlenie ženskej postavy tým, že ponúkajú štíhle a tvarované telo.

V súčasnosti drvivá väčšina z nich vykazuje eleganciu, ktorá vychádza z ich úplne iného strihu!

Starý módny odev!

Madonnino turné “Blond Ambition” v lete 1990 tlačilo korzet do popredia módy, a to nie v zlom zmysle.

Skutočnosť, že tento štýl oblečenia je opäť v móde je to vďaka vplyvu, ktorý tieto hviezdy majú na svet  pretože svojou silnou slávou dokážu naštartovať akýkoľvek trend.

Tak ako Kardashianky a ďalšie megahviezdy, ktoré používajú korzet na agresívne a neprirodzené stiahnutie pásu.

Niet divu, že má povesť oblečenia, ktoré výrazne upravuje ženské telo, keď vidíme pôsobivé výsledky, ktoré poskytuje na tých, ktorí mali možnosť ho nosiť, vďaka čomu sa za istý čas tak preslávilo.

Nové vzory opaskov sú navyše oveľa elegantnejšie a dodávajú nositeľom oslnivý šarm, ktorý im dodáva status módneho oblečenia.

new-generation-corset

Na to, aby ste v takomto oblečení vyzerali dobre, však nepotrebujete holú kožu ani lakovanú kožu. Ak sa chcete obliecť do korzetu, musíte ho skombinovať s inými štýlmi oblečenia, ktoré vám ho pomôžu časom zvýrazniť, a pritom byť stále opatrní ⚠️  aby na seba neupozorňovali viac ako na váš pás, pretože dôležité je zdôrazniť pôvab korzetu a nie ostatných šiat, ktoré sú tam v podstate len na doplnenie jej krásy.

Aby ste to dosiahli, obliekajte sa do džínsov, nohavíc, sukní, šiat a šortiek s vysokým pásom, ktoré nemajú atraktívne vzory, ale jednoduché a jednofarebné.

1) Noste korzet ako opasok

Ak sa vám pri pomyslení na nosenie celého korzetu robí nevoľno, nenúťte sa do toho.
Ak sa v korzete necítite pohodlne, určite sa v ňom budete cítiť nepríjemne.

Ak alternatívu môžete vystúpiť zo svojej zóny pohodlia experimentovaním s korzetovým pásom. Výnimočnosť tohto kúsku spočíva v tom, že sa púšťa do korzetu bez toho, aby bol taký prehnane veľký ako jeho menovec.

Však aj tak pomôže definovať vaše bruško a môže vytvoriť skvelú definíciu, ak máte na sebe trochu voľnejšie alebo objemnejšie oblečenie. Preto jeho nosením s košeľou a dlhými čižmami dosiahnete moderný a elegantný vzhľad!

Kylie Jenner nosí korzet s opaskom

Ak chcete vyzerať klasicky a zároveň elegantne, vyskúšajte túto verziu korzetový opasok ktorý nosí Kylie Jenner na opasku!

2) Dajte si korzet cez šaty

Pres šaty? Áno! Toto je jeden z najefektívnejších spôsobov nosenia tohto jemného kúsku. Kľúčom k úspechu je výber správnej siluety šiat.

Tento zvyk je prirodzene tesný vhodný pre priliehavé aj rozšírené  šaty. Tá je dobrou voľbou, ak chcete svoj vzhľad obohatiť o niečo neočakávané.

korzet na šatách

Noste korzet cez vaše šaty a vyzerajte štýlovo!

Voliť korzet cez body je stratégia vyhradená pre odvážnejších módnych nadšencov. Aj tak sa za vami budú otáčať hlavy, takže je to neuveriteľná voľba na párty. Nezabudnite, že sa
nemusíte obmedzovať len na štandardný korzet.

3) Skombinujte redukciu pásu s kombinézou.

Jednoduchému overalu môžete tiež dodať veľmi pôvabný nádych  pridaním korzetu pod prsia, ktorý sa hodí pod prsia na.

svadobný oblek s korzetom

Tento štýl sme videli na ženách pri špeciálnych príležitostiach, ako sú svadby, pretože aj ako hosť si tento obrad vyžaduje minimálne prítomnosť a eleganciu.

V dôsledku toho  kombinácia korzetu a kombinézy poskytuje vzhľad, ktorý sa dokonale hodí na tento druh udalosti.

4) Korzet s košeľou na gombíky

Korzet nemusíte ukazovať z každého uhla. Úplne môžete zvoliť diskrétnejší prístup a vyskúšať ho pod košeľou bezchybným.

Pár gombíkov nechajte rozopnutých, aby bolo vidieť vaše poprsie, čo pôsobí elegantne, moderne a ľahko sa nosí.

korzet cez košeľu na gombíky

Akorzet cez košeľu vyzerá očarujúco!

Ak chcete pôsobiť odvážnejšie, môžete si tiež obliecť korzet  cez košeľu na gombíky. Vrchný diel by mal byť viac vypasovaný, aby sa pod týmto štýlovým kúskom necítil príliš tesný.

5) Korzet s džínsami!

Keď sa nejaký štýl stane módnym, stane sa zvláštna vec: návrhári začnú tento trendový dizajnový prvok zakomponovávať do všetkého.

Nakupujte trochu vo svojich obľúbených internetových obchodoch s oblečením a uvidíte vlastnosti nových korzetov./b>, ktoré sú úplne odlišné od starých, čo umožňuje získať jedinečné kúsky s originálnymi  strihmi!

korzetová dámska móda

A módny dámsky korzet s džínsami môže úplne zmeniť váš štýl!

Tento model korzetu je ideálny k džínsom na každodenné vychádzky, módne večery alebo dokonca na rande. S týmto moderným štýlom dosiahnete žiarivý a originálny vzhľad.

6) Nenoste ho s legínami

Legíny majú svoje miesto, ale to miesto nie je s krátkym, obtiahnutým, holým topom. Kombinácia priliehavého spodného dielu so šnurovacím topom, ktorým ste doslova napchatá, je prijateľná len vtedy, ak sa chystáte na halloweensku párty. V skutočnosti na to zabudnite. Na Halloween to dokonca vyzerá zle.

korzet s čiernymi džínsami

Alebo lepšia možnosť? Skúste si obliecť malý top s vrecovitými nohavicami v páse alebo so širokými splývavými nohavicami. Tým sa dosiahne rovnováha a pravdepodobne to bude oveľa lichotivejšie. Ešte lepšie je, ak si pod ňu oblečiete tričko, aby ste úplne eliminovali nadmerný vzhľad.

Záver

Ako vidíte, na obliekanie korzetu potrebujete oblečenie, ktoré podčiarkne jeho pôvab, pretože inak nezískate trendy vzhľad.

Niektoré modely korzetov sú veľmi moderné a možno ich ľahko nosiť so šortkami, šatami a džínsami, zatiaľ čo iné, konkrétne tie s s pútkami na zaväzovanie na chrbte sa nosia cez iné odevy, ako sú voľné tričká alebo dlhé volánové šaty, pretože nie sú určené na obliekanie rovnakým spôsobom ako jednoduchý top.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *