Ako si prispôsobiť bustier?

Stalo sa vám niekedy, že vám pri každom pohybe neustále padalo poprsie? Podľa štúdie sa s touto veľmi nepríjemnou situáciou stretlo viac ako 89 % žien.

Preto sme sa na vec pozreli s cieľom zistiť, aké by bolo najlepšie riešenie tohto problému s poprsím.

Po niekoľkých testoch a výskumoch vám prinášame výsledok, ktorý vám v budúcnosti určite pomôže.

collection corset bustier

Ako to urobiť, aby bustier nepadal?

V prvom rade, ak ste sa rozhodli pre bustier bez ramienok, je to preto, že chcete využiť pôvab, ktorý poskytuje strih tohto odevu.

V skutočnosti holé ramená a odhalený krk dodajú celému vášmu oblečeniu nádych elegancie. Mnohé ženy to veľmi dobre pochopili a prostredníctvom tohto štýlu oblečenia vyjadrujú svoju ženskosť.

bustier corset

Napriek tomu, že ponúkajú ženám veľmi atraktívny vzhľad, podprsenky bez ramienok, korzety a bustier môžu byť obmedzujúce keď sa začnúšmýkať.

Aby ste sa teda vyhli takejto situácii, keď si pri každom pohybe musíte vyhrnúť alebo pridržať poprsie, ponúkame vám niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu udržať ho bezpečné.

1) Používajte podprsenku

Aj keď sa to môže zdať ako zdravý rozum, mnohé ženy na tento trik nosenia podprsenky, ktorá drží poprsie, jednoducho zabúdajú.

podprsenka

Aby ste to dokázali, kúpte si podprsenku, ktorá je väčšia ako vaša bežná veľkosť. Dbajte na to, aby ste ho pevne utiahli okolo poprsia, aby sa nepohyboval. Potom si na ňu nainštalujte podprsenku tak, aby ju predná časť spodnej bielizne držala na mieste.

Ideálne sú typy spodnej bielizne push-up. Vďaka jeho vlastnostiam, ktoré dokážu zvýrazniť prednosti ženského pohlavia, budete vyzerať viac sexy.

Ako bonus vám prinášame 23 tipov, ktoré vám pomôžu udržať podprsenku bez ramienok, pričom viete, že ich môžete použiť aj na podporu vášho poprsia.

2) Zabezpečte ho gumičkou

Tento spôsob nie je najelegantnejší, ale stále je veľmi účinný v prípade nepredvídaných udalostí na poslednú chvíľu.

bustier zviazaný gumičkou

Podobne ako s vlasmi, vezmite časť bustiera, ktorá spôsobuje ich vypadávanie, azviažte ju gumičkou. Samozrejme,
nezabudnite túto časť ukryť vo vnútri odevu, aby ste nestratili pôvab v štýle oblečenia.

3) Podržte ho pomocou odnímateľných popruhov

Pre toto riešenie si budete musieť zaobstarať odnímateľné popruhy. Zvyčajne ich nájdete na jednej z podprseniek.

odnímateľné šle

Akonáhle ich máte v ruke, uvedomíte si, že tento štýl šľapiek má stále systém upevnenia na háčik.

Tieto malé háčiky sa zvyčajne používajú na upevnenie spodnej bielizne, ale v našej situácii vám pomôžu pri podpore vášho poprsia, tu je návod, ako na to:

  • pripojte jedno z ramienok k zadnej časti podprsenky
  • Prestrčte popruh pod prsiami a zaveste ho na zadnú časť poprsia
  • Toto isté urobte aj s druhým popruhom, až kým ho nepripevníte k zadnej časti poprsia

Nynie je teraz ohrozené, že sa vaše poprsie bude posúvať, pretože ho zabezpečia odnímateľné popruhy, ktoré sú umiestnené vo vnútri poprsia.

Táto metóda je veľmi účinná, pretože spojenie na oboch koncoch ramienok poprsia s podprsenkou a podprsenky s poprsím už neumožňuje, aby odev spadol.

Prijmite nové štýly bez ramienok

Móda sa každoročne vyvíja vytváraním originálnych modelov oblečenia. To je prípad bustier, ktorý bol v tom čase len jednoduchou ženskou spodnou bielizňou. Tento štýl odevu prešiel radikálnou zmenou a stal sa veľmi obľúbeným módnym odevom.

nový štýl bustier

Okrem toho jeho nová verzia nazvaná korzet bustier poskytuje ženám ďalšie výhody.

Korzet obopína poprsie, zoštíhľuje pás a strih bustier necháva plecia odhalené. Kombinácia týchto dvoch odevov robí tento outfit dokonalým, pretože sa nebudete musieť starať o to, či vám spadne alebo nie.

Prirodzený tvar korzetu na prsia vám ponúka odev, ktorý drží na tele. S takýmto modelom už nemusíte mať žiadne obavy a stačí, ak budete vedieť s čím nosiť bustier, aby ste pri tomto&nbsptype oblečenia vyzerali naozaj najlepšie.

Takto pre vás už nebudú tipy a najnovšie módne trendy tajomstvom!

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *