S čím nosiť korzet bez ramienok?

Chystáte sa na malý výlet, rande alebo večierok. Chcete vedieť, čo si môžete obliecť s korzetom na prsia? Ako vyzerať inak ako ostatné ženy, a navyše byť najkrajšia?

Teda perfektne, naši stylisti vám odhalia niekoľko tajomstiev tohto nového prichádzajúceho oblečenia, must-have trendu, aby ste pri jeho nosení boli najelegantnejšia!

Korzet bez ramienok

Na začiatok si trochu pripomenieme, čo je to korzet bez ramienok. Dlho sa považoval za ženskú spodnú bielizeň, teraz zaujíma veľké miesto v ženskom šatníku. Korzet bustový korzetje v skutočnosti spojením dvoch štýlov oblečenia, z ktorých každý má iné vlastnosti.

foto žena s korzetom bez ramienok

Existuje niekoľko verzií, ktoré umožňujú ženskému pohlaviu dosiahnuť sexy a elegantný štýl oblečenia, ale môžu ženám poskytnúť aj ležérny a atraktívny vzhľad.

Čo je bustier?

Na začiatok si musíme uvedomiť, že bustier je odev, ktorý má za úlohu ukázať ženské prsia. Pomáha podporovať prsia  tým, že ich drží hore. 

Slovo bustierpochádza zo slova bust, pretože dizajn tohto kusu spodnej bielizne bol vytvorený pre ženy, aby sa pohodlne prispôsobil hrudníku.

Nakoniec sa tento štýl odevu často zamieňa s korzetom, ktorý ponúka úzky pás a výraznejšie krivky. Zatiaľ čo bustier, zdvíha prsia smerom nahor, aby zväčšil váš dekolt.

Aký je rozdiel medzi bustierom a korzetom?

Vidíme rozdiel medzi týmito dvoma odevmi, keď ich položíme vedľa seba.

Ako sme videli tesne predtým, bustier je určený na podporu pŕs, zatiaľ čo Ak ide o korzet, už dlho ho nosia šľachtické ženy 16. storočia ako opasok.

Renesančná žena v korzete

V skutočnosti tento staroveký odev z veľryby dokázal upraviť siluetu žien znížením pásu pre estetickejší vizuálny aspekt a v tom čase bol vysoko cenený.

Odvtedy prešiel korzet v priebehu rokov neuveriteľným vývojom. V súčasnosti je to moderný odev, ktorý sa ešte aj dnes môže používať na zlepšenie ženského pásu, ale v drvivej väčšine prípadov sa v súčasnosti nosí ako módny odev.

tri ženy nosia korzet bez ramienok

Teda, keď vidíme kritériá a výhody, ktoré ponúkajú oba štýly oblečenia, či už ide o zvýraznenie poprsia a ramien v prípade bustier a zoštíhlený fyzický vzhľad v prípade korzetu, spojenie oboch dáva jednoducho dokonalý výsledok, v poslednej dobe známy ako bustier corset!

Koho nosiť s korzetom na prsia?

Aby ste zvýraznili svoj&nbsptop, môžete ho kombinovať s inými typmi oblečenia, ako sú bundy, džínsy, šortky alebo sukne.

Z nich sú to práve džínsy s vysokým pásom ktoré sú najvhodnejšie na obliekanie korzetu bez ramienok. Ich strih vytvára efekt dlhších a štíhlejších nôh. Pomáha zvýrazniť poprsie tým, že zdôrazňuje vizuálne na šatech, ktoré máte na sebe.

high-waisted-pants

Takže, nosenie týchto nohavíc s vysokým pásom a širokými nohavicami vám dodá ostrý štýl. Oči sa prirodzene zameriavajú na vrchnú časť vášho oblečenia, preto je dôležité vybrať si elegantný model.

S čím nosiť kožené poprsie?

Aby ste dosiahli rockový a zvodný vzhľad, odporúčame vám zvoliť čierne kožené poprsie zladené so saténovými nohavicami. Môžete si tiež obliecť biele džínsy, ktoré zvýhodnia strih vášho bustiera a dodajú vám veľmi elegantný vzhľad.

Pribaľte si malú kabelku a noste šperky zlatej farby, aby čierna farba bustiera bola viac zvýraznená.

čierne koženkové poprsie

Objavte pôvab tohto bustier-black-leatherette a využite ho na doplnenie svojho šatníka.

S čím nosiť čipkované poprsie?

V lete nie je nič lepšie ako ľahký odev, v ktorom sa budete cítiť dobre. Zvoľte si preto šnurovaciu podprsenku na dosiahnutie ležérneho, ale elegantného vzhľadu. 

Tento štýl bustier môžete dobre nosiť s kvetinovou sukňou alebo dlhými šatami tiež z čipky. K tomuto jednoduchému a očarujúcemu štýlu sa hodia ploché topánky. Nechajte si voľný krk, aby bolo vaše poprsie najviditeľnejšou časťou.

Ak si chcete k bielemu čipkovanému poprsiu obliecť aj nohavice, potom si ich oblečte s vysokým pásom. Takýmto
nosením získate viac šarmu.

bustier-white-in-lace

Vyskúšajte tento Bustier-lace-white na leto a buďte najšik!

Najlepšie spôsoby nosenia bustier!

1) Bustier nosený ako spodná bielizeň 

Noste ho ako podprsenku pod voľnú blúzku alebo splývavé šaty. Dokáže spevniť oblasť bruška a dosiahnuť skvelý vizuálny vzhľad.

korzet bez ramienok pod voľnú košeľu

Tento odev má okrem toho, že je sexy, aj formu a funkciu, aby ste počas celého dňa v kancelárii vyzerali čo najlepšie.

2) Korzet bez ramienok pod šaty

Chcete si byť istá, že máte v nových šatách, ktoré ste si kúpili na večerné vychádzky, ten správny dekolt? Potom by ste mali vedieť, že niektoré prsia zväčšujú veľkosť pŕs bez toho, aby vyzerali zdeformovane a vulgárne.

korzet bez ramienok s čiernymi šatami

Spárujte ho so svojimi najlepšími šatami, ako aj s nádhernými podpätkami pre sexy vzhľad, ktorý urobí dojem.

3) Korzetové poprsie so sukňou

Na začiatok si dajte pozor, ktorý model si vyberiete na nosenie so sukňou. Zabudnite na volániky, príliš priesvitné modely s prehnanou čipkou.

Vyberajte si jednoduché a elegantné busty, pretože sú najlepším vrchným odevom. Dnes sa väčšina sukní nosí s košeľami, ktoré obopínajú pás.

bustier korzet a vysoká sukňa

 

Užite si sukne s vysokým pásom na večerné vychádzky tak, že jednoducho zastrčíte spodnú časť svojho bustiera do ceruzkovej sukne alebo koketnej, efektnej, kvetinovej sukne.

To vám poskytne rovnaký štýl, aký poskytuje body. Vrchný diel vo vnútri sukne dodáva štýlový vzhľad.

4) Dámske bez ramienok s nohavicami s vysokým pásom

Viete, že k džínsom sa hodí všetko? Ako sme už videli, bustier nie je výnimkou. Kombinácia s nohavicami s vysokým pásom je stále najlepším spôsobom nosenia.

čierny korzet bez ramienok s nohavicami s vysokým pásom

Jedine uistite sa, že ste si vybrali správnu veľkosť džínsov, aby neboli príliš krátke alebo príliš voľné.

Mierne odhalenie malého bruška pôsobí veľmi sexi, ale ak vám z džínsov trčí príliš veľká časť brucha, znamená to, že sú príliš tesné.

Bustier je ťažký kúsok spodnej bielizne, ktorý sa ťažko ovláda, ale keď sa vám to podarí, môže sa stať všestranným, pohodlným a každodenným vzhľadom.

5) Obliekajte si bustier pod sako

Chcete vyzerať sexy a zároveň profesionálne? Vstúpte
do rokovacej miestnosti s šatami bez ramienok pod kráľovským sakom alebo klasickým svetrom a budete mať istotu, že budete vyzerať presne takto.

Miešanie dichotómie medzi konzervatívnym a vavavavým je skvelý spôsob, ako urobiť módne vyhlásenie bez preháňania.

korzet bez ramienok so sakom

Vyskúšajte širokú škálu bundičiek na vrchu a zároveň zostaňte v primeranom veku.

Aký korzet bez ramienok nosiť, keď idete von?

Vediac o existencii všetkých dostupných modelov, pozrime sa spolu sčím nosiť jeden na každodenné vychádzky alebo večery

A) Každodenné vychádzky 

Na prechádzky s priateľmi alebo na nákupy vám džínsové šortky alebo sukňa dodajú ležérny a elegantný vzhľad, ak si ich oblečiete s týmto druhom pásu.

Ak vám to však počasie nedovoľuje, skombinujte ho&nbsps džínsami so širokými nohavicami alebo džínsami s vysokým pásom.

biely korzet bez ramienok s nohavicami do zvonu

Ako sme videli, táto kombinácia je pre tento štýl oblečenia stále najvhodnejšia.

B) Večerné vychádzky

Na romantický alebo módny večer je ideálne obliecť si korzet bez ramienok s úzkymi džínsami, aby ste dosiahli sexy štýl. Môžete sa rozhodnúť aj pre saténové nohavice, ktoré tiež pôsobia veľmi elegantne.

 čierny korzet bez ramienok s úzkymi džínsami

Neváhajte nosiť šperky, ktoré dotvoria pôvab vášho outfitu, napríklad náhrdelník blízko krku, pretože viete, že strih tohto outfitu novej generácie ponecháva vaše ramená a poprsie holé.

Bustier: pre akú morfológiu?

Pred začatím tejto kapitoly vedzte, že bez ohľadu na morfológiu môžete nosiť model, ktorý chcete.

Okrem toho sa niektoré typy busty korzetov lepšie prispôsobia vášmu typu postavy, pretože ich strih je preň vhodnejší. Nasledujúce rady vám pomôžu pri výbere.

1) Mimoriadne dlhé alebo mimoriadne krátke poprsie

Pre vyššie ženy sa vašej morfológii najviac prispôsobí model, ktorý má dlhý alebo naopak mimoriadne krátky strih.

V skutočnosti, ak máte dlhé poprsie, nebudete mať problém s nosením tohto druhu odevu. Naopak, bude viditeľnejší a váš štýl bude nápadnejší. Džínsová sukňa s čiernym korzetom s poprsím by mohla byť pre vás dokonalým outfitom.

2) Šaty s poprsím

Ak ide o ženy so štíhlou postavou, skutočný šarm môžete vyžarovať, ak si oblečiete šaty bez ramienok.

Aj keď to nie sú šaty bez ramienok ako také, stále vidíme, že tento kúsok dáva veľkú výhodu ženám, ktoré sú všetky štíhle. Spôsob, ako byť ešte elegantnejšia, ako keby ste si obliekli napríklad jednoduchý bustier.

3) Vintage bustier korzet

I keď sa niektorí ľudia necítia vo svojej koži krásne kvôli niekoľkým nadbytočným kilám, mali by ste vedieť, že ste stále veľmi pôvabná.

Na dôvažok môžete vyzerať ešte príťažlivejšie, ak si oblečiete vintage korzet bez ramienok. Retro štýl dodáva elegantný vzhľad. Starý vzhľad odevu odhalí vaše schopnosti vyberať si modely oblečenia v trende, ktorý nie je dostupný každému.

Nahoďte si ho k saténovým nohaviciam a zaručene budete vyzerať veľmi atraktívne!

4) Korzet s výstrihom bez ramienok

Pre ženy s malými prsiami odporúčame modely s výstrihom. Vrchná časť odevu, ktorá je umiestnená tesne nad vašimi prsiami, má veľmi zvláštny tvar srdca, ktorý upúta pozornosť.

Skvelý spôsob, ako urobiť svoje poprsie veľmi sexy. Využite
efekt, ktorý výstrih bustiera poskytuje, aby ste vyzerali čo najlepšie.

5) Otvorený bustier korzet

Ženy s lichotivými tvarmi nemajú nič lepšie ako nosiť otvorený bustier korzet. Nebojte sa ukázať svoje ženské tvary a byť neuveriteľne krásnou ženou.

Tento typ oblečenia má tú zvláštnosť, že nepôsobí vulgárne. Dokonalý prvok, ktorý zvýrazní fyzické prednosti žien a všetku ich eleganciu.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *