23 najlepších blogov o kráse, ktoré by ste mali sledovať

Čo by bol svet krásy bez najlepších blogov o kráse? Cez víkendy (alebo kedykoľvek – čo si to namýšľame?) nemilujeme nič viac ako sledovať, čo zverejňujú naše obľúbené influencerky, od produktov, z ktorých sú nadšené, až po tutoriály líčenia, ktoré milujú. Hoci neustále vznikajú nové blogy o líčení a starostlivosti o pleť, k niektorým odborníkom sa stále vraciame, či už preto, že sú dlhoročnými oporami kozmetickej komunity, alebo preto, že ich odborné znalosti sú jednoducho bezkonkurenčné. Keďže je neslušné sa o ne nepodeliť, napadlo nám, že vám ukážeme Byrdie edit najlepších kozmetických blogeriek na svete.

Anna Edit

Anna, the blogger behind The Anna Edit

Prečo sledovať: Anna z Brightonu má neuveriteľné znalosti o starostlivosti o pleť (pozrite si jej príspevok o tom, ako získať žiarivú pleť) a je jednou z najorganizovanejších žien, aké som kedy stretla. O všetky svoje tajomstvá sa rada delí na svojej webovej stránke (jej super praktický príspevok o rannej produktivite si určite nenechajte ujsť) a na kanáli YouTube.

https://dce4b3b351c61ea1dbb3bc0d4db5b5d2.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Kde ju môžete sledovať: Instagram(@theannaedit), TheAnnaEdit.com.

Katie Jane Hughes

Best beauty blogs: Katie Jane Hughes
@KATIEJANEHUGHES

Prečo sledovať: Na prístupe Katie Jane Hughes ku kráse sa nám páči veľa vecí. Či už ide o najkrajšie návody na líčenie očí, aké sme kedy videli, alebo o podrobný opis toho, ako si nechala na Insta Stories upraviť obočie mikrobladingom, sme na ňu vysadení.

Kde ju môžete sledovať: Instagram(@katiejanehughes), KatieJaneHughes.com.

Štýlový album

Best beauty blogs: A Style Album
@ASTYLEALBUM

Prečo sledovať: Em a Lou z A Style Album presne vedia, čo potrebujete vo svojom kozmetickom šatníku. Či už ide o sviečku s nádhernou vôňou alebo dokonalý rúž, tieto dámy nám pomáhajú nájsť skutočnú klasiku.

Kde sledovať : Instagram(@astylealbum),

Tia Ward

Best beauty blogs: Tia Ward
@MISSTPW

Prečo sledovať: Ak chcete získať skvelé tipy na krásu a trochu rád do života, navštívte blog Tii Wardovej.

Kde ju môžete sledovať: Instagram(@misstpw), YouTube(@tiawardTV), TiaWard.com.

Patricia Brightová

Best beauty blogs: Patricia Bright
@THEPATRICIABRIGHT

Prečo sledovať: Ak hľadáte super lesklý vzhľad, nájdete ho na stránke Patricie Bright. Môžete si pozrieť jej videá na YouTube, ale milujeme aj jej podrobné príspevky o tom, ako sa líčiť, doplnené zoznamami a recenziami produktov, ktoré používa.

Kde sledovať : Instagram(@thepatriciabright), PatriciaBright.co.uk

Shirleyin šatník

Best beauty blogs: Shirley's Wardrobe
@SHIRLEYBENIANG

Prečo sledovať: Zdá sa, že Shirley z Londýna sa venuje len móde, ale má aj neuveriteľné triky a tipy na krásu. Má všetko od nápadov na krásu na svadbu až po ideálnu nahú tvár.

Kde sledovať : Instagram(@shirleybeniang), ShirleysWardrobe.com.

Zoe London

Best beauty blogs: Zoe Wardrobe
@ZOELONDJ

Prečo sledovať: Hoci radi sledujeme nápady na farbu vlasov na Insta od Bleach London, často sledujeme aj Zoe London, ktorá strieda farby vlasov s odvážnymi a jasnými odtieňmi. A ak sa obávate, že množstvo farby ovplyvní vaše vlasy, nebojte sa – má dokonca skvelý tip, ako to vyriešiť.

Kde sledovať: Instagram(@zoelondj), ZoeLondon YouTube.

Krása je nudná

Best beauty blogs: Beauty is boring
@BEAUTYISBORING

Prečo sledovať: Napriek názvu tohto blogu je jeho prístup ku kráse iný. Očakávajte odvážne, jasné a úchvatné obrázky z tejto modernej stránky. Inými slovami, je to ideálne miesto, kde môžete získať inšpiráciu, ak ste unavení zo svojho starého líčenia a chcete začať s premenou.

Kde sledovať : Instagram(@beautyisboring), BeautyIsBoring.com.

Sali Hughes Krása

Best beauty blogs: Sali Hughes
@SALIHUGHES

Prečo sledovať: Nemôžete hovoriť o kráse bez toho, aby ste sa zmienili o Sali Hughesovej. Okrem toho, že je pravidelnou kozmetickou publicistkou denníka The Guardian a napísala jednu z najbrilantnejších kníh o kráse, aké sme kedy čítali(Pretty Honest), vedie aj blog Sali Hughes Beauty. Očakávajte návody, recenzie produktov a videá z rozhovorov v jej kúpeľni s inými ľuďmi z oblasti krásy. Recenzie sú úprimné, otvorené a vždy presne také, aké potrebujete.

Kde ju môžete sledovať: Twitter(@SaliHughes), Instagram(@salihughes), SaliHughesBeauty.com.

Jeho krása je

Best beauty blogs: The Beauty of It Is
@KATEYDENNO

Prečo sledovať: Záleží vám na životnom prostredí a chcete sa vyhnúť toxickým kozmetickým výrobkom, ale nemôžete nájsť žiadne vhodné? Nechajte Katey Denno z The Beauty of It Is byť vaším sprievodcom. Často aktualizuje svoj kanál Insta skvelými recenziami “zelených” produktov. Je tiež neuveriteľnou vizážistkou.

Kde ju môžete sledovať: Instagram(@kateydenno), TheBeautyofItIs.com.

Wendy Rowe

Best beauty blogs: Wendy Rowe
@WENDYROWE

Prečo sledovať: Wendy Rowe je kreatívnou riaditeľkou značky Max Factor, takže jej blog je najmä o tom, ako vytvoriť neuveriteľné líčenie, ktoré robí pre ľudí ako Sienna Miller a Victoria Beckham. Aj keď sú tieto účesy vysoko glamour, návody na jej stránke vám poskytnú schopnosť a know-how, ako si ich urobiť doma.

Kde ju môžete sledovať: Instagram(@wendyrowe), Twitter(@wendyrowemakeup), WendyRowe.com.

Túžim po čaji

Best beauty blogs: I Covet Thee
@ICOVETTHEE

Prečo sledovať: Sme radi, že máme kamaráta, ktorý je závislý na make-upe, a preto je I Covet Tea v našom zozname najlepších blogerov. Okrem množstva krásnych produktov na jej účte na Instagrame (preto ten názov, myslíme si) je na jej účte na YouTube aj množstvo návodov.

Kde sledovať : Instagram(@icovetthee), YouTube(@icovetthee).

Jeden model odporúča

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *