30 najlepších vintage módnych blogov a webových stránok

Najlepšie vintage módne blogy z tisícov blogov na webe a hodnotené podľa návštevnosti, sledovateľov sociálnych médií, autority domény a čerstvosti.

Vintage módne blogy

Tu je 60 Najlepšie vintage módne blogy sledovať v roku 2023

Glamourdaze 1.

Glamourdaze Írsko
Bohato ilustrovaný archív a blog o vintage móde a kráse s úžasnými obrázkami, filmami, vzdelávacím čítaním a krásnymi vecami na nákup.
glamourdaze.com

Vintage Fashion Guild

Vintage Fashion GuildNajlepšia stránka na pomoc a podporu v oblasti vintage módy s online zdrojmi, článkami, fórami a členstvom.Vintage Fashion Guild (VFG) je medzinárodná nezisková organizácia zameraná na vzdelávanie, propagáciu a zachovanie vintage módy.
vintagefashionguil

Oblečenie a kostýmy inšpirované štýlom Vintage

Vintage Inspired Clothing & Costumes
VintageDancer.com poskytuje odkazy na najlepšie oblečenie, kostýmy, obuv a doplnky inšpirované vintage štýlom, ktoré sú dostupné online od roku 1900 do roku 1960. Prečítajte si históriu módy a jednoduché tipy na kostýmy pre domácich majstrov.
vintagedancer.com

Tajná bohyňa nadrozmernej veľkosti 4.

Secret Plus Size Goddess
Bláboly ocenenej dámy s veľkosťou plus 40 niečo s novo nájdenou túžbou po živote!!!
secretplussizegod

Vintage tanečník

Vintage Dancer
Prezrite si tisíce dámskych a pánskych odevov, topánok a doplnkov inšpirovaných vintage štýlom, ktoré si môžete kúpiť online. Naučte sa históriu módy a jednoduché nápady na kostýmy a oblečenie.
vintagedancer.com

Vintage life

Vintage Life
Dobrý deň, volám sa Sammy a túto webovú stránku som vytvorila ako miesto, kde sa ja a ostatní môžu podeliť o svoju lásku k hľadaniu, predávaniu a štýlovému spracovaniu vintage. Verím, že všetky ženy môžu vintage módu zaradiť do svojho šatníka, a dúfam, že sa ku mne na tejto ceste pridáte a budeme spoločne šíriť lásku k vintage!
sammydvintage.com

OneOff Vintage

OneOff Vintage
Podelíme sa s vami o to, čo sme sa ako odborníci na vintage naučili, vrátane toho, ako zistiť, či je vaše oblečenie vintage, o najnovších a najdlhšie trvajúcich trendoch vo vintage móde, o tom, ako obnoviť obľúbené vintage štýly z ikonických momentov popkultúry a filmov za posledných 50 rokov a o mnohom ďalšom. Blog OneOff Vintage je najlepším sprievodcom svetom vintage módy. Špecializujeme sa na športové a značkové oblečenie z 80., 90. a 90. rokov.
oneoffvintage.co

Modrá 17- Vintage oblečenie

Blue 17- Vintage Clothing
Blue17 vintage oblečenie zahŕňa módu, doplnky a vintage oblečenie pre mužov a ženy. Blue17 je tiež známa lacným vintage oblečením, ktorého kvalita nie je ohrozená.
blue17.co.uk/vinta

Vintage móda a glam

Vintage Fashion and GlamAutorka založila tento blog pre všetko, čo sa týka vintage módy a glamour. Som posadnutá všetkou módou, ale vintage módu milujem viac než čokoľvek iné.
vintage-fashionist

Harlow Darling 10.

Harlow Darling
Dobrý deň, som Harlow, nadšenec pre vintage z Brisbane. Môj blog sa zameriava na štýly obdobia art deco a obsahuje autentické vintage kúsky z 20., 30. a 40. rokov 20. storočia, ako aj moderné reprodukcie odevov z týchto období. Môj blog sa zaoberá vytváraním moderného každodenného vzhľadu s vintage prvkami.
harlowdarling.com/

StrangeBlog

StrangeBlog
Strangeblog je venovaný mnohým záujmom Kali Pappasovej, vrátane módy (historickej, vintage, retro, plus-size a intermediálnej), vintage domácej výzdoby, Jane Austenovej Emmy, hudby a zvuku zábavného parku Disney a ďalších!
strangegirl.com

Krabica na klobúky Madges

Madges Hatbox Atlanta, Georgia, USA
Livin’ La VIda Vintage znamená oslavovať vintage štýl v móde, dizajne a živote. Pomôžeme vám vyjadriť váš jedinečný štýl pomocou autentického vintage oblečenia, vintage klobúkov, vintage šperkov, vintage kabeliek a pánskych doplnkov. Sledujte náš blog a dozviete sa viac o histórii vintage módy.

Clerkenwell Vintage Fashion Fair 13.

Clerkenwell Vintage Fashion Fair
Clerkenwell bol založený v roku 2009 a predstavuje 50 najlepších obchodníkov s kvalitným vintage oblečením. Víziou Clerkenwellu bol vintage “zážitok”, ktorý zahŕňal nielen 50 najlepších obchodníkov z celého sveta, ale aj úpravy na mieste, vintage salón, osobných nákupcov a odborníkov na vintage štýl, rezidentných umelcov, kvetinárstvo a živú hudbu.
clerkenwellvintag

Oblečená estetika

The Dressed AestheticThe Dressed Aesthetic je blog o vintage móde so zameraním na vintage a vintage inšpirované oblečenie, správu šatníka, plánovanie oblečenia a šitie. Cez deň vedkyňa a v noci lovkyňa historických predmetov. Tu opisujem svoje každodenné oblečenie, úvahy a inšpirácie.
obliekanie a obliekanie

Atomic Redhead

Atomic Redhead
Atomic Redhead sa zameriava na moje dobrodružstvá, ktoré zvyčajne zahŕňajú nakupovanie vintage oblečenia, zábavné americké veci na ceste, múzeá a zábavné parky. Niekedy sa podelím o tipy a triky týkajúce sa vintage oblečenia a nábytku.
atomicredhead.com

Vintage-Retro

Vintage-Retro
Venujeme sa zhromažďovaniu a prezentovaniu informácií o historickej móde od viktoriánskej éry až po 80. roky 20. storočia.
vintage-retro.com

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *