11 blogov o spodnom prádle, ktoré potrebujete poznať v roku 2023

lingerie blogs

S hromadou nohavičiek, množstvom podprseniek a nespočetným množstvom nohavičiek je ťažké nájsť spodnú bielizeň, v ktorej budete vyzerať a cítiť sa sexy. Našťastie sú tu mamičky z internetu, aby vám pomohli nájsť tú najlepšiu podprsenku, akú si len dokážete predstaviť.

Kto sú tieto rozprávkové blogové mamy? Samozrejme, blogerky o spodnom prádle!

Blogeri sú ľudia, ktorí sú posadnutí spodnou bielizňou a chcú pomôcť ostatným ženám, aby sa pre ňu nadchli rovnako ako oni. Ich webové stránky obsahujú množstvo informácií, ktoré vám pomôžu vybrať si dokonalú spodnú bielizeň.

Samozrejme, nie všetky blogy o spodnej bielizni sú rovnaké. V tomto sprievodcovi nájdete 11 najlepších blogov o spodnej bielizni, ktoré by ste mali v roku 2023 určite sledovať.

11 najlepších blogov o spodnej bielizni, ktoré treba sledovať v roku 2021

Spodné prádlo Raven

Úprimné a podrobné recenzie na spodnú bielizeň od spoločnosti The Lingerie Raven sú veľmi užitočné pri rozhodovaní o kúpe.

Autorka tohto blogu všetko ukazuje nielen na fotografiách svojich modelov krásnej spodnej bielizne, ktorú recenzuje, ale aj vo svojich článkoch, kde uvádza, kedy je príspevok sponzorovaný, kedy dostala produkty zadarmo a kedy sa jej nejaký tovar naozaj nepáči.

Ak hľadáte drahé nohavičkové súpravy a luxusnú spodnú bielizeň, toto je vynikajúci blog, ktorý si môžete pozrieť. Ak vás viac zaujíma cenovo dostupná spodná bielizeň, pozrite si naše ponuky týždňa.

Závislák na spodnej bielizni

https://www.instagram.com/p/CLUvTjGMVIL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=invalid&ig_rid=1375d88f-ceee-4c48-8156-9a0c044b5d71

Jeden z najpopulárnejších blogov o spodnej bielizni na internete, The Lingerie Addict by Cora Harrington, sa preslávil tým, že predstavuje spodnú bielizeň pre ľudí rôznych veľkostí, sexuality, veku, rás, schopností a pohlaví.

Blog bol založený na zásade, že spodná bielizeň je spôsob, ako vyjadriť svoju osobnú identitu a sebaúctu prostredníctvom módy. Uverejňuje recenzie spodnej bielizne, sprievodcov nákupom spodnej bielizne a informatívne články o priemysle spodnej bielizne.

Ak hľadáte blog o spodnej bielizni s nádhernou spodnou bielizňou, toto je skvelá webová stránka, ktorú si môžete pozrieť. Varovanie: ak na tejto stránke strávite dostatok času, stanete sa skutočným závislákom na spodnej bielizni!

3. Place de la Dentelle

Ako sa po francúzsky povie: “Nemôžeme sa tohto blogu nabažiť!”? Tento neuveriteľný dvojjazyčný blog, písaný v angličtine aj vo francúzštine, prináša recenzie sofistikovaných a sexy podprseniek so zameraním na ženy s väčšími prsiami.

Autorka blogu chce podporovať pozitívne vnímanie postavy a pomáhať ženám s väčšími prsiami (ktoré by inak mali problém nájsť pre seba vhodnú veľkosť) objaviť krásne a pohodlné podprsenky.

Tento blog treba sledovať, pretože ponúka skvelé stopy pre spodnú bielizeň plus-size a prináša zábavné módne funkcie.

Čipka a opar

Ak hľadáte brutálne úprimné názory na absolútne rozkošnú spodnú bielizeň, určite si zamilujete Lace and Haze. Hoci sa táto webová stránka propaguje ako “nesformulované myšlienky a názory na všetko, čo sa týka spodnej bielizne”, v skutočnosti obsahuje neuveriteľné poznatky o intimite.

Tento blog sa zameriava na modely inšpirované štýlom vintage, luxusnú spodnú bielizeň a pestré súpravy, takže si v ňom každý nájde niečo pre seba. Fotografie sú tiež úžasné a vyžaruje z nich teplo a trieda, ktoré budete chcieť zopakovať pri svojom vlastnom boudoir fotení.

Ráno Madonna

Niečo na blogu o spodnej bielizni Morning Madonna je také osviežujúce. Má náladovú, čistú estetiku, ktorá je vizuálne veľmi príťažlivá, a recenzované kúsky sú úplne nádherné.

Na tomto blogu, ktorý starostlivo zhromažďuje kolekciu špičkovej spodnej bielizne, nájdete množstvo malých podnikov, módnych návrhárov a spoločností vyrábajúcich spodnú bielizeň s kultovými priaznivcami.

Ak máte radi dráždivú, jemnú a čiernu spodnú bielizeň, váš vkus bude dokonale zodpovedať tomuto blogu.

Estelle X

https://www.instagram.com/p/CLUvTjGMVIL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=invalid&ig_rid=1375d88f-ceee-4c48-8156-9a0c044b5d71

Na blogu Estelle X je to všetko o slovách L: Spodné prádlo a obsah LGBTQ+! Ak ste gay alebo máte radi čiernu spodnú bielizeň s ramienkami, toto bude váš nový obľúbený blog.

Estelle X píše na svojom blogu jasným, úprimným hlasom a prekonávajú ju len nádherné fotografie, ktoré sa na ňom nachádzajú. V ponuke drahej aj cenovo dostupnej spodnej bielizne Estelle X si každý nájde niečo pre seba.

Sladké ničoty

Na Sweet Nothings nie je nič zlé! Tento sladký a bezstarostný blog vedie pestrá autorka Sweets, ktorá je certifikovanou montérkou podprseniek FabFit Academy a vyhlásenou milovníčkou “všetkého hodvábneho a jemného”.

Jej články sú rovnako pestré ako ona sama a obsahujú všetko od tipov na úpravu podprsenky cez recenzie spodnej bielizne až po úvodníky o feminizme a tanci pri tyči. Samozrejme, nechýbajú ani recepty na chutné dezerty. Koláč chutí lepšie, keď máte na sebe spodnú bielizeň!

Veľká hlava Malá hlava

Či už ste hrdým členom Itty Bitty Titty Committee alebo Big Bosom Buddies, Big Cup Little Cup má obsah pre vás!

Tento blog, ktorý založila dvojica najlepších kamarátok s veľmi rozdielnymi prsiami, upozorňuje na ženy všetkých tvarov a veľkostí.

Táto webová stránka s recenziami, sprievodcami nákupom, sprievodcami prispôsobením a ďalšími zdrojmi, ktoré odpovedajú na všetky vaše otázky týkajúce sa spodnej bielizne, je plná užitočných informácií a tipov pre ženy, ktoré si chcú kúpiť spodnú bielizeň.

Spodná zásuvka

The Bottom Drawer by mal byť na vrchole vášho zoznamu blogov o pánskej spodnej bielizni, ktoré by ste si mali pozrieť. Aj muži milujú spodnú bielizeň a tento blog to oslavuje, pretože prináša recenzie všetkého od tangáčov cez bikiny až po bežecké legíny pre mužov.

Autor blogu vysvetľuje, že ho k vytvoreniu blogu motivovalo to, že keď bol tínedžer a hľadal bikiny a tangá, neexistoval žiadny podobný priestor. Blogom chcel vytvoriť fórum pre rovnako zmýšľajúcich mužov a poskytnúť možnosti nákupu, ktoré predtým neexistovali.

10. Spodné prádlo Esty

Blog Esty Lingerie hodnotí sofistikovanú, čipkovanú a farebnú spodnú bielizeň.

Vedie ho Estelle Puleston, ktorá preň nielen píše, ale aj predvádza spodnú bielizeň. Ak už nič iné, určite si radi prezriete jej webové stránky a uvidíte všetky tie neuveriteľné outfity, ktoré zostavila.

11. Blog spodného prádla Lingerie Diva’s Lingerie Blog

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *