45 Najinšpiratívnejšie blogy pre ženy

Ak ste žena a hľadáte blogy pre ženy, ktoré vás podporia v ťažkých časoch a pomôžu vám žiť naplno, potom ste na správnom mieste. V nasledujúcich častiach sme uviedli niekoľko najvplyvnejších blogov úspešných žien, ktoré vám dodajú silu a inšpiráciu pre život podľa vašich snov.

Títo blogeri hovoria o svojich chybách a skúsenostiach, dávajú cenné rady a učia, ako byť super výkonný. Okrem toho vám blogy veľmi pomôžu, ak si chcete založiť vlastnú webovú stránku, aby ste sa podelili o svoje skúsenosti a povzbudili ostatných. Takže začnime.

20 najlepších blogov pre ženy, ktoré inšpirujú milióny ľudí na celom svete

Marie Forleo

Marie Forleo
Marie Forleo

Vždy potrebujete motiváciu, aby ste sa v živote posunuli vpred. Marie Forleo, zakladateľka tohto inšpiratívneho ženského blogu, sa stará o to, aby ste dostávali pravidelnú dávku motivácie a nakoniec sa stali osobou, ktorou chcete byť.

Je podnikateľka, spisovateľka a filantropka, ktorá vám poradí, ako nasledovať svoje sny, zarábať peniaze a žiť zmysluplný život.

Pionierka

The Pioneer Woman
Pionierka

The Pioneer Woman je jeden z najlepších ženských blogov, kde nájdete recepty na zdravé jedlo, odborné rady na varenie, tipy na štýl a krásu bez námahy a skvelé nápady na zariadenie domácnosti. Ak sa zaujímate o varenie a chcete si vytvoriť informačnú webovú stránku, mali by ste sa pozrieť na tento zaujímavý blog.

Elegantné kariérne dievča 3.

Classy Career Girl
Elegantná kariéra dievčaťa

Bojíte sa pondelkov? No je to bežné u tých, ktorí svoju prácu nemilujú. Anna Runyanová, bývalá obchodná poradkyňa, ktorá sa stala podnikateľkou, vám pomôže vytvoriť účinný kariérny plán, aby ste mohli robiť to, čo vás skutočne baví.

Jej blog je informačná platforma, na ktorej môžete očakávať obsah o podnikateľských nápadoch, vedľajšom podnikaní, nasledovaní svojej vášne a úprimných príbehoch o úspechu.

Šálka Jo

Cup of Jo
Šálka Jo

Joanna Goddardová, vynikajúca blogerka, začala tento blog o životnom štýle ako víkendové hobby, ale po niekoľkých rokoch začal priťahovať veľa návštevníkov a blog sa stal jej prácou na plný úväzok.

Cup of Jo sa venuje rôznym zaujímavým témam, ako je móda, krása, knihy, recepty na jedlo, vzťahy, kariéra, cestovanie atď., a predstavuje tak komplexnú platformu pre všetky ženy, ktoré chcú zo svojho života vyťažiť čo najviac.

Greatist

Greatist
Greatist

Ak chcete získať autentické informácie o zdravom životnom štýle, sledujte blog Greatist.

Webová stránka ponúka hodnotný obsah o vzťahoch a telesnom, duševnom a sexuálnom zdraví, ktorý posudzujú odborníci z oblasti medicíny. Webová stránka obsahuje aj množstvo výživových receptov, cvičebných videí, denných bulletinov, recenzií produktov a mnoho ďalšieho.

Simona Rich

Simona Rich
Simona Rich

Simona Rich sa delí o svoje životné skúsenosti a poznatky, ktoré pomáhajú mnohým ľuďom na celom svete, od duchovna, astrológie, cestovania až po manželstvo. Narodila sa v Litve a počas dospievania čelila mnohým citovým vzostupom a pádom. Hovorí, že meditácia jej pomohla získať kontrolu nad svojimi emóciami a životom.

Xo Necole

Xo Necole
Xo Necole

Xo Necole je jeden z najlepších blogov o posilnení postavenia žien, ktorý sa zameriava na podporu pozitívneho obrazu žien. Webová stránka vás bude vzdelávať, inšpirovať a posilňovať od krásy, vzťahov, módy, cestovania až po kariéru. Okrem toho môžete na tejto platforme zdieľať s ostatnými aj svoje inšpiratívne príbehy a názory.

StyleCraze

StyleCraze
StyleCraze

StyleCraze je komplexná platforma pre ženy, ktoré hľadajú nápady v oblasti módy, krásy a štýlu. Na stránke nájdete hodnotný obsah o wellness, vzťahoch a projektoch typu “urob si sám”, ktoré vám spestria život.

Ide o globálnu platformu s celkovým počtom 25 miliónov sledovateľov sociálnych médií.

Osobná dokonalosť 9.

Personal Excellence
Osobná dokonalosť

Celestine Chua verí, že život je viac ako len práca v dobrej spoločnosti alebo zarábanie veľa peňazí. V roku 2008 založila spoločnosť Personal Excellence, kde ponúka informatívne články, videá, podcasty, e-knihy atď. na témy ako sebazdokonaľovanie, emocionálne majstrovstvo a úspech.

Camille Styles

Camille Styles
Camille Styles

Toto je blog o životnom štýle, ktorého cieľom je pomôcť ženám viesť zaujímavý a plnohodnotný život. Môžete očakávať zdravé recepty na chutné jedlá, krásne tipy na krásu a dizajn a články o wellness a zábave.

Tento ženský blog vás naučí, ako dobre žiť a zjednodušiť si život bez veľkých kompromisov.

Christine Arylo

Christine Arylo
Christine Arylo

Blogy Christine Arylo vás posilnia a inšpirujú, aby ste robili to, čo milujete, a žili život, ktorý chcete žiť. Obsah zahŕňa témy ako posilnenie postavenia žien, vodcovstvo, sebaláska a motivácia, ktoré vám pomôžu napredovať v duchovnosti a živote.

Finančná diéta

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *