Ako nosiť korzet?

V elegantnom svete žien je niekoľko odevov a doplnkov, ktoré dodávajú elegantný a sexy vzhľad tým, ktorí ich nosia!

Specializovali sme sa na jeden z nich, presnejšie na štýl bustier corset.

Pravdu povediac, stala sa referenciou vo svete módy, a to vďaka svojmu vzhľadu pochádzajúcemu zo starých čias, ktorý sa doplnil moderným štýlom súčasnosti.

Aby sme teda pochopili, ako zvýrazniť neodolateľný pôvab bustier, naši stylisti sa vybrali na stretnutie s niekoľkými módnymi odborníkmi, aby sme mohli porovnať ich skúsenosti, týkajúce sa tohto nádherného kúsku odevu!”

photo collection corset-bustier

Veľmi ženský odev!

V Španielsku sa začala písať história korzetu, spodnej bielizne určenej pre ženské pohlavie, ktorá umožňovala znížiť pás a zaujať rovný postoj.

vznešená žena s korzetom

V skutočnosti boli časy, keď šľachtické ženy v renesancii museli odrážať “vzpriamenosť” vo svojom správaní tým, že boli zdvorilé, ale aj fyzicky, vždy stáli rovno a ukazovali svoj štíhly pás.

V dôsledku toho, že dnes v erotických konotáciách dominujú veľké prsia, v renesančnej ére sa fyzická príťažlivosť sústreďovala výlučne na štíhly pás, pretože túto elegantnú postavu si vtedajší muži vysoko cenili.

V súčasnosti sa situácia veľmi zmenila, pretože to, čo bolo v podstate spodné oblečenie na podporu ženských pŕs, ktoré im okrem toho ponúkalo aj strnulý vzhľad, sa po niekoľkých rokoch vývoja stalo veľmi módnym oblečením.

evolúcia korzetu na fotografiách

Prehliadka korzet sa dá nosiť v mnohých rôznych štýloch, je tiež známy ako whalebodysuita časom sa vyvíja, mení sa na sexy spodnú bielizeň, potom na šatový top, potom na večerné šaty atď….

Nakoniec, bustier korzet sa stáva čoraz dôležitejším v ženskom obliekaní a dá sa nosiť na mnoho rôznych spôsobov. Preto je dôležité vedieť, aké oblečenie vám pomôže predviesť tento budúci kúsok vášho šatníka!

Koho si obliecť ku korzetovému poprsiu?

Ako sme už videli, bustier korzet je derivátom tradičného korzetu, existujú rôzne farby, ale aj rôzne štýly.

žena s čiernym korzetom bez ramienok

Keďže, nestačí si ho obliecť k akémukoľvek inému oblečeniu, aby ste čo najviac využili jeho pôvab, ktorý potom prirodzene zvýši váš vlastný! Ak teda chcete podčiarknuť krásu a eleganciu korzetového poprsia, budete ho musieť nosiť s úzkymi džínsami alebo dokonca s džínsami s vysokým pásom.

Možno ho navyše doplniť aj malou koženou bundou, ktorá vám zakryje ramená, ak hľadáte skôr elegantný a menej sexi vzhľad.

Aby ste mali lepší prehľad, prinášame vám zoznam rôznych druhov oblečenia, s ktorými sa dá tento módny outfit nosiť!

1) Džínsy s vysokým pásom

Podobne ako korzet, aj džínsy s vysokým pásom opäť veľkolepo vstupujú do sveta módy. Jeho dizajn dokonale zodpovedá kritériám, ktoré hľadáme, aby vynikol pôvab poprsia.

Výška džínsov musí byť na úrovni pupka, aby ich štýl skutočne vynikol, takže tieto dva prvky bude oddeľovať len niekoľko centimetrov vašej pokožky, čo umožní vzhľad vášho poprsia a všetku eleganciu, ktorá s ním súvisí, ukázať zblízka.

Tento odev však nie je jediný, ktorý sa vyrovná charizme bustier, pretože aj iné typy džínsov dokážu priniesť milovníčkam módy tento nádych originality!

2) Slim džínsy

S skinny džínsami je to trochu iné, ale nič vám nebráni získať stále veľmi moderný vzhľad. Strih tohto typu džínsov   zvýrazňuje dĺžku vašich nôh a robí vzhľad elegantnejším.

Takže je zaujímavé spárovať s týmto štýlom nohavíc elegantné poprsie, pretože viete, že ostatné prvky, ktoré doplnia váš dress code, ako je napríklad sako, len zvýšia eleganciu vyplývajúcu z kombinácie korzetu s poprsím a úzkych džínsov!

3) Kožená bunda

Po výbere oblečenia, ktoré najlepšie zodpovedá vašim predstavám o štýle džínsov, ktoré uprednostňujete, je teraz čas venovať sa téme búnd, pretože aj tie môžu zohrávať dôležitú úlohu vo vašom celkovom vzhľade.

V skutočnosti sa s bustier dá nosiť len niekoľko štýlov, ako napríklad kožená bunda s blejzrovým strihom, ktorá je ideálna na ležérny, ale zároveň elegantný vzhľad.

Naproti tomu veľmi elegantný vzhľad dodáva ešte stále látkové smokingové sako, pretože jeho rovný strih je naozaj výrazný.

4) Sako do obleku

Túto samozrejmosť nemôžeme vynechať, zakrytie bustier vznešeným sakom do obleku je nesporne dokonalou kombináciou.

Oblečenie, ktoré je veľmi žiadané hviezdami a má na to dobrý dôvod, dodáva nositeľke prestíž, pokiaľ ide o jej štýl, ktorý zase zvyčajne odráža osobnosť a vkus jeho majiteľky.

Inými slovami, môžete využiť čaro tohto odevu a sprevádzať svoje poprsie na večierku. Prídeš s veľmi elegantným vzhľadom, ktorý vzdoruje všetkým konkurentkám, ktoré sa tiež snažia dosiahnuť tento cieľ.

5) Šaty

Na prechádzky počas krásnych letných dní je jednoducho skvelým nápadom obliecť si korzet na veľmi krásne šaty.

Korzet sa stal vyhľadávaným módnym doplnkom a seriál, ktorý ponúka spoločnosť Netflix The Bridgerton Chronicle pohnala tento štýl späť do vysokého dopytu. Okrem toho vám návrat k tomuto odevu umožní nosiť ho aj cez splývavé šaty, ktoré vyjadrujú originalitu vizuálu vášho štýlu.

6) Sukňa

Niektoré ženy milujú sexy aspekt ženskosti a vedia, že niekoľko šikovných im dokáže pomôcť vyjadriť tento vyhľadávaný vzhľad.

Aby ste to dokázali, jednoducho si oblečte veľmi pekné korzetové poprsie so sukňou a hneď budete mať očarujúci a sexi výsledok, pričom sa nemusíte báť prekročiť hranicu vulgárnosti.

7) Šortky

Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že obliekanie šortiek je skromné, spojenie prsnatého živôtika s týmto odevom je kompozícia, ktorá funguje veľmi dobre.

Je však pravda, že vaše nohy sú oveľa nápadnejšie a môže to byť prvok, ktorý sa nehodí k vášmu spôsobu života alebo dokonca k vášmu vkusu, preto neváhajte a vyberte si niečo iné.

Ak nie, vedzte, že tento štýl je ideálny na každodenné vychádzky a poskytuje vám možnosť byť pohodlná a zároveň atraktívna.

Aby ste svoj outfit dokončili, môžete pridať niekoľko módnych doplnkov, ktoré sú rovnako krásne ako vaše poprsie. Mali by jednoducho ladiť s farbami a oblečením, ktoré ste sa rozhodli nosiť.

8) Kabelka

V prvom rade je najlepšie mať malú kabelku, aby neprekážala obrazu, ktorý vytvárate.
 

Potom si dajte pozor na jeho tvar, ktorý môže byť tiež príliš pútavý, čím úplne zanedbáte to, čo chcete naozaj ukázať, svoj korzet bez ramienok!

9) Podpätok

Na záver treba mať podpätok, pretože vysoké držanie tela a elegancia, ktorú ženám ponúka, je neuveriteľná.

V tvojom štýle to bude čerešnička na torte, takže pri všetkej tejto dôležitosti budeš musieť veľmi starostlivo vybrať, ktoré z nich budú najvhodnejšie na splnenie tejto úlohy!

5 nápadov na oblečenie nosené s korzetom bez ramienok

Aby sme vám pomohli, tu je 5 nápadov na oblečenie, ktoré môžete kombinovať s korzetom!

1) Korzet bez ramienok s farebným sakom!

korzet bez ramienok so zeleným sakom

2) Korzet bez ramienok s látkovými nohavicami

Kim Kardashian s čiernym korzetom bez ramienok

3) Korzet bez ramienok s džínsovou bundou

korzet-bustier-s-jean-jacket

4) Korzet bez ramienok s džínsami s vysokým pásom a topánkou

bustier korzet s topánkami

5) Korzet bez ramienok s džínsami s vysokým pásom a podpätkom

bustier korzet s džínsami s vysokým pásom

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *