Ako používať zoštíhľujúci korzet?

Ak chcete schudnúť alebo zredukovať svoj pás, aby ste sa cítili dobre, mali by ste vedieť, že existujú určité metódy a pomôcky, ktoré vám môžu pomôcť v tomto niekedy nepolapiteľnom úsilí.

Špecializujeme sa na zoštíhľujúci korzet, ktorý vám v tomto smere dokáže bez najmenších pochybností poskytnúť cennú pomoc.

Spolu zistíme ako ho dobre použiť na skutočné chudnutie.

Ideálny odev na chudnutie.

V posledných rokoch sa zoštíhľujúci korzet stal trendom, ktorý naberá na obrátkach, a to z dobrého dôvodu, tento odev je ideálnym doplnkom na chudnutie a vďaka nemu môžete stratiť niekoľko centimetrov v páse, čo nie je zanedbateľné, keď sa snažíte zbaviť nadbytočných kíl.

foto Jessica Alba | Kim Kardarshian | Jenifer Lopez

Mnoho celebrít, ako napríklad Jessica Alba, Kim Kardashian, Jennifer Lopez a mnoho ďalších, ju využíva na chudnutie, vďaka čomu sa stala známou širokej verejnosti. Tento pásový pás je veľmi účinný, pretože po nosení pomáha spáliť telesný tuk.

korzet minceur Kim Kardarshian

V skutočnosti kompresia, ktorú vyvíja na vaše telo, pomáha stimulovať krvný obeh a spúšťa prirodzený proces vo vašom metabolizme, ktorý vám následne pomôže zhadzovať rýchlejšie a ľahšie.

Vďaka tkanine a materiálu sa navyše vaše telo výrazne potí, a hoci sa niektorým ženám nepáči, že sa silno potia, stále je to najefektívnejší spôsob.

potenie tela

Ak chcete naozaj dosiahnuť svoje ciele, budete potrebovať trpezlivosť a disciplínu, pretože ako hovorí staré príslovie: “Musíš trpieť, aby si bol krásny”

Aby ste však s týmto typom odevov na chudnutie dosiahli vynikajúce výsledky, musíte začať od základov, inými slovami, musíte vedieť, ako správne používať zoštíhľujúci korzet. Preto vám všetko vysvetlíme vo zvyšku tohto článku.

Inštalácia zoštíhľujúceho korzetu.

Na začiatok ho budete musieť správne nainštalovať, aby ste naplno využili jeho účinnosť a aby sa pre vás nestal nepríjemnosťou, keďže viete, že ho musíte mať každý deň.

kolekcia zoštíhľujúcich korzetov

Po výbere ideálnej veľkosti, ktorá dokonale zodpovedá vašim mieram, sa postavte pred zrkadlo, aby ste si uľahčili inštaláciu odevu.

Vezmite zoštíhľujúci korzet aobtočte si ho okolo pása, potom si ho upravte podľa tvaru tela, kým sa nebudete cítiť pohodlne pri pohybe.

Aby ste to dokázali, zaujmite pri prvom nasadení prirodzenú polohu a vykonávajte niektoré každodenné činnosti, ako napríklad zdvíhanie rúk, ohýbanie, sedenie a chôdzu.

Po dokončení tohto kroku ju zaviažte raz a navždy pomocou háčikov, zipsu alebo šnúrok, ktoré má vybraný model.

Žena si inštaluje zoštíhľujúci korzet

Nakoniec, v korzete by ste sa mali cítiť pohodlne a dávať pozor, aby vám nebol príliš veľký, inak si jeho výhody nijako neužijete.

Kedy by ste mali nosiť tento doplnok na chudnutie

Vždy s cieľom pochopiť, ako používať doplnok na chudnutie, musíte vedieť jednu veľmi dôležitú vec o tom, kedy by ste ho mali nosiť.

Ak chcete odpovedať na túto otázku, uvedomte si, že chudnutie si vyžaduje každodenné a dlhodobé úsilie. Zabudnite na guruov, ktorí hlásajú myšlienku, že strata vašich kíl sa uskutoční za niekoľko dní, prostredníctvom zázračných diét alebo doplnkov stravy, ako sú papieriky na spaľovanie tukov  pretože tieto metódy sú z veľkej časti nesprávne a sú len spôsobom, ako zamaskovať predaj ich programu.

Ak sa chcete zbaviť tuku, budete potrebovať doplnky, ako je zoštíhľujúci korzet, dobrú stravu, čas a motiváciu.

korzet + čas + dobré jedlo (jablko)

Aby ste splnili svoju misiu, musíte nosiť korzet každý deň bez výnimky, a to po určitú dobu, ktorú si vopred stanovíte.

Ak chcete napríklad držať diétu, ktorá trvá 3 až 6 mesiacov, povedzte si, či budete musieť tento odev nosiť po celý tento čas.

Vďaka spojeniu tohto príslušenstva a zdravého stravovania, ktorému sa budeme venovať neskôr v článku, môžete dosiahnuť svoje ciele oveľa rýchlejšie, než ste očakávali.
 

Preto musíte počas nosenia korzetu každý deň preukazovať príkladnú disciplínu, kým nedosiahnete svoj konkrétny cieľ.

Ako dlho musíte nosiť tento pásový pás?

Keď už viete, že ho budete musieť mať nasadený každý deň, je dôležité pochopiť, ako dlho ho musíte nosiť.

Aby ste
neohrozili ⚠️ svoje zdravie, dávajte pozor, aby ste si nezamieňali motiváciu s disciplínou.

Motivácia vás môže viesť k tomu, aby ste ju mali 24 hodín denne, pretože si možno myslíte, že čím viac ju budem nosiť, tým rýchlejšie schudnem.

Dovoľujeme si vám povedať, že to nie je najlepšie riešenie a riskujete, že ohrozíte svoje zdravie, čo nie je to základné, čo chcete.

Na druhej strane, disciplinovanosť je úplne iná, pretože budete rešpektovať podmienky používania a dosiahnete veľmi dobré výsledky bez toho, aby ste museli byť nezdraví.

Teda odporúčame vám nosiť pás 3 až 6 hodín denne. Nemusíte prekročiť tieto hodiny, aby ste správne odstránili tukové bunky.

Používajte ho počas športových aktivít

Všetci vieme, že športové aktivity výrazne pomáhajú pri chudnutí, ale napriek tomu sa mnohí neodvážia začať, pretože to stále zostáva ťažké a nie veľmi motivujúce.

Na druhej strane však existuje aj veľký počet žien, ktoré sú odhodlané vykonávať tieto činnosti za každú cenu. Mentalita z ocele, ktorá im umožní dosahovať lepšie výsledky na rozdiel od tých, ktorí sa na túto kamenistú cestu nevydajú.

žena, ktorá športuje

Ak teda patríte k ženám, ktoré do procesu chudnutia zaraďujú fyzické cvičenia, používanie zoštíhľujúceho korzetu počas športovania bude nepochybne tým najlepším krokom.

V skutočnosti je nosenie tohto odevu počas behu, v posilňovni, na bicykli alebo v Zumba, dosiahnete výnimočný výkon, pretože tkanina korzetu podporuje potenie tela, ktoré pomáha spaľovať tuk dvakrát rýchlejšie, takže už neváhajte a použite ho vo chvíľach utrpenia! 

Dobrá strava v kombinácii s týmto oblečením

Ako sme už videli, tajomstvom vášho budúceho úspechu je kombinácia chudnúceho korzetu + zdravej stravy, pretože bez týchto dvoch prvkov spolu budete mať problém rýchlo schudnúť.

korzet + dobrá strava = chudnutie

Aby ste plne pochopili dôležitosť dobrej stravy, tu je malý vysvetľujúci príklad na percento prvkov, ktoré vám pomôžu vo vašom úsilí :

  • Spánok 5 %
  • Aktívne športy 20% 
  • Príslušenstvo (korzet) 20%
  • Potraviny 50%

S týmto diagramom potom pochopíte, prečo je dobrá strava najdôležitejšia pri chudnutí. Práve doplnenie všetkých týchto prvkov sa postará o vaše výsledky.

Samozrejme, ak si chcete dať načas, stačí nosiť korzet každý deň, aby ste schudli pár centimetrov v páse, ale na dosiahnutie vyšších cieľov sa budete musieť na tento typ programu zamerať.

Nakoniec, ak ešte stále nemáte svoj zoštíhľujúci odev, odporúčame vám vyberte si najlepšie zoštíhľujúce korzety , ktoré sú k dispozícii na predaj, aby ste všetky šance dali na svoju stranu.

Prajeme vám odvahu v boji s nadbytočnými kilami a dúfame, že vám tento článok pomohol vyčistiť hlavu!

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *