Čo si obliecť pod šaty?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo dievčatá nosia spodnú bielizeň pod šatami. Niektoré z nich si vyberajú ženy, pretože môžu poskytnúť pohodlie, elegantnejší estetický vzhľad a tiež pomôcť zvýrazniť dokonalý tvar tela tým, že zdvihnú ovisnuté prsia.

Preto je zaujímavé pochopiť prostredníctvom tohto článku, aké typy spodnej bielizne si môžete dať pod šaty  počas vašich večierkov, prechádzok a iných udalostí.
 

Najlepšia spodná bielizeň pod šaty

V drvivej väčšine prípadov sa ženy rozhodujú&nbspprenbsp;pre základnú spodnú bielizeň pri nosení a tesné šaty alebo veľmi tenké. Bohužiaľ, tento štýl spodnej bielizne môže byť viditeľný, čo pôsobí menej očarujúco.

V dôsledku toho je najlepšie starostlivo vybrať, ktoré štýly spodného prádla chcete nosiť a s akými typmi šiat ich budete nosiť !

Tu sú rôzne štýly spodnej bielizne, ktoré si môžete obliecť pod svoje krásne šaty:

A) Slipy a podväzky

Slipy a podväzky pomáhajú pri nosení šiat dosiahnuť sofistikovanejší vzhľad.

Krátke nohavičky krátke nohavičky sa zvyčajne nosia pod priehľadnými šatami a pomáhajú znížiť obvod pása.

Slipslip možno nosiť ako nohavičky, ktoré zakryjú bruško, alebo ako kompletný oblek na odsatie prístupného tuku okolo stehien, zadku a bokov.

Okrem toho je zaujímavé poukázať na to, že vysoké percento žien nepochybne uprednostňuje nosenie podväzku pod šatami.

Keď sú správne urobené, opasky známe v angličtine ako “shapewear” sa prispôsobia vášmu telu a vymodelujú vašu postavu vnútri šiat. Efektívny spôsob, ako vyzerať štíhlejšie a veľmi štýlovo.

B) Culottes

Culottes môžu podčiarknuť pôvab šiat alebo naopak degradovať ich vzhľad, ak sú príliš viditeľné.

Aby ste sa vyhli takejto situácii, mali by ste venovať osobitnú pozornosť výberu svojich nohavičiek, keď chcete nosiť

span> biele šaty alebo priehľadné šaty.

V skutočnosti by mali byť nohavičky a podprsenka zladené s farbou šiat, aby sa dosiahla jednotnosť oblečenia. Tým sa zabráni tomu, aby bola spodná bielizeň viditeľná. Vyberte si tenkú spodnú bielizeň, napríklad retro nohavičky s vysokým pásom, ktoré veľmi dobre tvarujú postavu. 

C) Podprsenka

Ak ide o súčasti podprsenky. musíte si vybrať model, ktorý vyhovuje vášmu typu tela, ale aj podľa šiat, ktoré chcete nosiť.

Pri šatách na ramienka odporúčame podprsenku bez ramienok./strong> alebo model s priehľadnými ramienkami, ale aj lepiacou podprsenkou.

V prípade priliehavých šiat si vyberte neviditeľnú podprsenku s hladkými, bezšvovými košíčkami bez šnúrok. Zachováte si všetku eleganciu, ktorú vám môžu poskytnúť priliehavé šaty, keď vám dokonale padnú.

Na záver si predstavíme šaty s hlbokým výstrihom, ktoré sú veľmi zvodnými modelmi. Pri tomto type šiat s výstrihom do V je ideálne jednoducho zvýrazniť svoj hrudník podprsenkou s push-up efektom a dosiahnuť tak očarujúci štýl!

D) Pančuchové nohavice

Nevyhnutné od jesene sú  pančuchy, ktoré sa čoraz častejšie nosia pod dámskymi šatami.

Tento štýl elastickej dámskej spodnej bielizne je dostupný v mnohých farbách a štýloch, ako napríklad najznámejšie z nich,  sieťované pančuchy.

Okrem toho je tiež dobré vedieť, že strihacie pásky pomáhajú žene vyzerať elegantnejšie a profesionálnejšie, keď má na sebe šaty.

E) Korzet s podväzkovým pásom

Aby ste dosiahli očarujúci štýl, ale bez toho, aby ste zašli za hranu vulgárnosti, je tu korzet-garter-belt je nová módna spodná bielizeň, ktorá túto úlohu dobre plní.

Zvyčajne je toto spodné prádlo vypracované z čipky, ktorá modeluje krivky tela a dodáva mu tvar presýpacích hodín. V priliehavých šatách tak nebudete mať problém vyzerať veľmi zvodne.

Korzet s podväzkovým pásom  si môžete vybrať k šatám bez ramienok, svadobným šatám, šatám pre princezné a mnohým ďalším štýlom, ktoré majú rozšírený strih.

Čo nosiť pod šaty

Ako sme videli, máte širokú škálu možností, pokiaľ ide o spodnú bielizeň, ktorá sa nosí pod šaty.

V súčasnosti však existujú rôzne modely šiat. Tie s krátkymi a iné oveľa dlhšie. Potom je rozdiel aj v materiáli a látke, pričom šaty sú viac priliehavé ako iné.

Preto si musíte vybrať spodné prádlo, ktoré chcete nosiť, v súvislosti s typom šiat, pre ktorý ste sa rozhodli.

Otázka teraz znie, ktoré spodné prádlo sa hodí k jednotlivým typom šiat?

1) Pod šaty korzet

Túto dlhú sériu analýz začíname novým trendom súčasnosti: korzetové šaty!

Pri tomto type modelu nemusíte voliť nosenie korzetu, ako je to bežné pri šatách s výstrihom.

V skutočnosti samotný strih korzetových šiat zoštíhľuje postavu bez toho, aby ste na to potrebovali spodnú bielizeň. Môžete si jednoducho obliecť tangá, ktoré sa pohrajú s objemom vášho zadočku, alebo bezšvové nohavičky, ak sú šaty tesné.

Väčšinou majú korzetové šaty zabudované poprsie. Vrchná časť šiat umožňuje správne podoprieť prsia a vymodelovať pás rovnakým spôsobom ako tradičný korzet. Z tohto dôvodu
nebudete musieť nosiť podprsenku pri tejto novej generácii šiat.

Ak nechcete, nezabudnite si zaobstarať spodnú bielizeň bez ramienok, ak je model korzetových šiat, ktorý ste si vybrali, bez chrbta. Ovládajte každý detail svojho štýlu obliekania a určite sa stanete najelegantnejšou.

Tip stylistu : keď si oblečietekorzetové šaty, váš vzhľad sa úplne zmení. S vašimi telesnými krivkami vám odporúčame dokončiť váš očarujúci outfit s podpätkami, aby ste dosiahli veľmi zvodný finiš!

2) Pod šaty bez ramienok

Ak hľadáte najlepšiu spodnú bielizeň pre večerné šaty bez ramienok, nie je potrebné sa rozlúčiť s dobrou podprsenkou, body bez ramienok alebo peknými nohavičkami bez ramienok pre hladkú siluetu.

Okrem toho, že vám poskytnú požadovanú oporu a možnosť zoštíhliť bruško a stehná, pridávajú ďalšiu vrstvu pôvabu s užívateľsky príjemnými výhodami.

Takisto pod šatami bez ramienok sa dajú použiť priliehajúce podprsenky a podprsenky ./strong> čistá podprsenka  sú dve najpoužívanejšie možnosti žien, pretože zostávajú jednoduché a účinné. 

Stylist Tip : Aby sa vrchný diel šiat nezošmykol pod podprsenku alebo spodnú bielizeň, prilepte na prednú časť a boky podprsenky malé prúžky obojstrannej pásky.

Oblečte si šaty a v mieste, kde ste nalepili pásku, podprsenku zoštipnite. Šaty nakoniec zostanú na svojom mieste.

3) Pod obtiahnuté šaty

Pre tvarované večerné šaty, vyberte si neviditeľná podprsenka  pre vizuálnu príťažlivosť a oblasť, takže sa budete cítiť pohodlne a zároveň sexy. Spojenie týchto dvoch spodných dielov spôsobí, že&nbspšaty budú vyzerať, akoby vám boli ušité na mieru.

Plášte tang  vám poskytnú vzhľad bez nohavičiek, a ak si to želáte, môžete si ich zaobstarať aj s prídavkom kontroly bruška a vyhladenia pásu.

Tvarovacie pančuchy  umožňujú vybrať si medzi priehľadnými a nepriehľadnými, s možnosťami vyhladenia stehien, zastrčenia bruška alebo maximálneho zvýraznenia zadočku.

Tip stylistu : pri výbere priehľadných pančúch si zmerajte šaty od pása po spodný okraj, aby ste sa uistili, že nebudú vidieť. Na
záver si uvedomte, že pod obtiahnuté šaty môžete nosiť aj bezšvové pančuchy ak vám pás nevyhovuje!

4) Pod šaty na telo

Šaty bodycon  sú priliehavé štýly sú navrhnuté tak, aby láskyplne priliehali k vašej postave; najlepšie to robia, keď spárujete s plášťom s akýmkoľvek stupňom ovládania si želáte. Obidva kúsky maximálne využijú vaše prirodzené línie a krivky.

Znova, slipové nohavice v puzdre vám umožnia ľahkú až stredne ťažkú kontrolu zameranú predovšetkým na vytvorenie hladkého vzhľadu, vďaka čomu bude dokonalý.

Niektoré šaty tohto druhu navyše poskytujú ešte očarujúcejší&nbspvýsledok vďaka zabudovaným podprsenkám, ktoré dodajú oblečeniu zvodný nádych.

Tip od stylistu : Keď máte na sebe šaty body con nikdy nepodceňujte silu svojho pohľadu dozadu. Vyberte si medzi štýlom šiat, ktoré vyhladia váš zadok, alebo tými, ktoré ukážu váš zadok a dodajú mu punc. 

5) Pod trapézovými šatami

Na trapézové šaty sú dokonalými lichotníkmi postavy. Môže sa zdať, že pod rozšírenú sukňu si môžete obliecť čokoľvek, ale látka na bokoch a stehnách sa bude lepšie obliekať, keď ju budete nosiť cez pár chytrých vysokých topánok na stehnách .

Na dôvažok, niektoré z týchto šiat majú strategicky umiestnené panely, ktoré vytvárajú siluetu presýpacích hodín klasiku. Nezabudnite na podprsenku bez pútka aby ste získali náročnejší štýl.

6) Pod maxi šaty

Pod maxi šaty Sú nádherným štýlom pre každú postavu, ktorý zvýrazňuje to, čo máte na vrchu, a zároveň robí nohy dlhé ako kilometer.

Najlepšia spodná bielizeň k maxi šatám môže ísť dvomi spôsobmi:

Prvou možnosťou sú vysoké nohavičky , ktoré dokážu veľmi ľahko obsiahnuť spodnú časť bruška.

Tento typ modelu navyše ponúka bezproblémovú a lichotivú siluetu pásu, cez ktorú budú vaše dlhé šaty plynúť bez námahy.

Druhou možnosťou je vytvarovať pančuchové nohavice pomocou obliečok , ktoré vytvárajú vzhľad pevných stehien, bruška a zadočku. Dodávajú sa v rôznych štýloch, od capri cez členkové až po celé pančuchy alebo priehľadné pančuchy. Maxi štýl.

Tip stylistu : Ak majú vaše maxi šaty rozparky na stehnách, majte na pamäti, že by ste sa mali vyhnúť podprsenkám v štýle legín, pretože im dodávajú príliš športový vzhľad, zatiaľ čo pančuchy a priesvitné pančuchy sa hodia skôr k formálnejším a elegantnejším outfitom, ako sú maxi šaty s rozparkom.

7) Pod hlboké šaty s hlbokým výstrihom

V prvom rade, keď máte na sebe podprsenku./strong> alebo šaty s hlbokým výstrihom, najdôležitejšie je, aby bol váš hrudník dokonale podopretý.

Vyskúšajte body s nízkym chrbtom ktoré sú vynikajúce podprsenky s hlbokým ponorom s možnosťou nosenia bez ramienok a bez ramienok. Strihy spodnej bielizne bez chrbta dodávajú ženám sexy vzhľad a prsia sú v šatách správne podopreté.

Tip stylistu : úplne zjednodušte tvarovanie nohavičiek. Varianty s vysokým pásom poskytujú dodatočnú kontrolu bruška a v závislosti od tvaru sukne si môžete vybrať medzi tangami, slipom alebo krytom tvarujúcim stehná.

8) Pod priesvitné šaty

Ako sme už uviedli v predchádzajúcom článku, odporúčame spodnú bielizeň v rovnakých farbách ako šaty, najmä ak sú vaše šaty priesvitné.

Máte na výber z niekoľkých druhov spodnej bielizne, napríklad nohavičky s vysokým pásom, bandeau alebo dokonca body. Každá z týchto vecí bude pod priesvitnými šatami vyzerať skvele, ak budete rešpektovať ich najdôležitejší bod – farebnú jednotnosť.

V priesvitných šatách budete ľahšie vyzerať elegantne, ak spodná bielizeň, ktorú máte na sebe, nebude takmer vidieť.

Tip od stylistu: priesvitné šaty môžete nosiť aj s peknou nočnou košeľou alebo rovnými šatami pod nimi. Pôsobí ako podkladová vrstva, ale s rafinovaným účinkom. Môžete si ho obliecť aj cez krátke sukne s hlbokým výstrihom. Priesvitné šaty sú momentálne ultramoderné

9) Pod biele šaty

Keď ide o nosenie bielych šiat, môžete postupovať presne tak isto ako v prípade priehľadných šiat. Pochopíte, že čelíte rovnakým kritériám , ktoré majú tieto dva modely šiat, jednoducho musíte venovať pozornosť ⚠️  švy spodnej bielizne a potom ich farby, aby neboli viditeľné pod šatami.

Tip od stylistu : pri bielych šatách je najlepšie vybrať si šnúrky so širokými ramienkami a s balkónmi, aby ste potom mohli ukázať svoj hrudník.

10) Pod svadobné šaty

Výber najlepšej spodnej bielizne pre svadobné šaty .je veľmi dôležitá, pretože nejde len o to, aby ste vyzerali čo najkrajšie s úžasnými vlasmi, make-upom, šatami a spodnou bielizňou, ale aj o to, aby ste sa v šatách cítili pohodlne vo svoj krásny deň.

Korzet podväzkový pás pomôže urobiť vaše svadobné šaty a svadobný outfit veľmi elegantnými a dá vám možnosť mať dokonalý tvar tela.

Vtedy sa môžete rozhodnúť aj pre slipové pásy slipové pásy , ktoré poskytujú hladký a tónovaný vzhľad. Ak ste sa zamilovali do šiat v štýle presýpacích hodín inšpirovaných morskou pannou, slipové pásy  vám dodajú elegantnú líniu nôh a umožnia vám predviesť tanečné pohyby.

Kým budete skúšať nový vzhľad vlasov a líčenia, môžete to urobiť aj so svojou postavou, a to tak, že objavíte skutočné čaro svadobné korzetové šaty schopné urobiť ženu mimoriadne nádhernou!

Tip stylistu : keď si pod šaty obliekate stehenné nohavice, vyhrňte ich pomaly, po kúskoch, ako pančuchy. Potom roztiahnite nohy, predkloňte sa a pohybujte sa tak, aby vám to bolo čo najpohodlnejšie. Mali by byť ako druhá koža, nie tesné.

Záver 

Keď nosíte správnu spodnú bielizeň žiadne šaty nie sú neobmedzené. Vďaka podväzku alebo podväzkovému korzetu to vyzerá, akoby ste mali svojho osobného módneho stylistu; čo robí rozdiel medzi “tieto šaty vyzerajú skvele” a “ vyzeráš skvele ! “.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *