Korzet so svadobnými šatami

Na svoj svadobný deň musíte bezpodmienečne ukázať svoje najlepšie prednosti!

Aby sme vám pomohli dosiahnuť neuveriteľnú úroveň elegancie tým, že budete vyzerať čo najlepšie, odhalíme vám tajomstvá, vďaka ktorým je nevesta ♀️ jednoducho dokonalá!

Stajlisti z Maison du Corset  nám na túto tému prezradili niekoľko tipov a trikov. Ukážeme vám dva najlepšie spôsoby, ako sa obliecť do svadobného korzetu, aby ste vyzerali čo najžiarivejšie!

Korzet pod svadobné šaty.

V súčasnosti chcú všetky ženy počas svadobného obradu mať v páse korzet, ktorý okamžite zvýrazní každú krivku a detail ich tela.

dve ženy v korzete s podväzkovým pásom

Najlepším spodným prádlom pod svadobné šaty zostáva podväzkový korzet špeciálna svadba.

Prijatie tohto typu korzetu ktorý sa nosí pod svadobnými šatami vám môže pomôcť v mnohých ohľadoch. Nielenže vás dokáže zoštíhliť, ale zvýši aj vaše vnútorné sebavedomie.

Bude to dokonalá spodná bielizeň na vašu svadbu, pretože mierne mení tvar tela, aby vyzeralo štíhlejšie a rafinovanejšie. Korzet má zabudované podväzkové pásy, takže si môžete správne upevniť pančuchy. Pod šatami budete mať ploché bruško vďaka kompresii pásu.

žena so svadobnými šatami a korzetom s podväzkovým pásom

Okrem toho dokonale podporí vaše prsia tým, že ich vyvýši. Vaše prsia tak budú zvýraznené a dodajú oblečeniu veľmi ženského ducha.

Nakoniec, korzet s podväzkovým pásom je dokonalým doplnkom, ktorý pôsobí veľmi zvodne, plný pôvabu a elegancie.

Korzet k svadobným šatám.

Na začiatok vedzte, že korzet cez šaty  vysiela veľmi elegantný obraz. Štýl inšpirovaný eleganciou viktoriánskych Britiek.

 korzet na viktoriánske svadobné šaty

Mať svadobný korzet na šatách zvýrazní vašu postavu tým, že jej dodá tvar presýpacích hodín. Bedrový pás vymodeluje vaše telo tak, že zmenší váš pás a zvýrazní objem bokov pre očarujúcejší “osí pás” efekt.

žena s korzetom na svadobných šatách

Výber, či bude korzet na vrchu alebo pod ním, závisí len od vkusu a túžob.

Vediac však, že existuje niekoľko modelov, ktoré sa dajú nosiť cez alebo pod svadobné šaty, uvádzame najdôležitejšie kroky, ktoré treba urobiť pred a po obstaraní svadobného korzetu.

1) Nájdite ideálnu veľkosť

Tento krok bohužiaľ mnohé ženy nesprávne pochopia. Preto by ste si mali uvedomiť, že zle padnúci korzet môže zničiť zmysel jeho nosenia. Odporúčame vám, aby ste si preštudovali príručky veľkostí a našli strih, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu typu postavy.

žena s priliehavým svadobným korzetom

 

Dokonale padnúci korzet vám pomôže nielen zoštíhliť postavu, ale pomôže vám aj cítiť sa dobre. Vďaka dobrej podpore tela sa budete cítiť v príjemnom pohodlí. Neskôr sa vám budú svadobné šaty nosiť oveľa ľahšie.

Takisto nezabudnite, že štýl vášho korzetu by mal ladiť so šatami, ktoré chcete mať oblečené v deň obradu.

2) Naučte sa, ako si prispôsobiť svadobný korzet

Jedným z najdôležitejších krokov je správne prispôsobenie, ak sa rozhodnete nosiť korzet, ktorý sedí nad šatami.

Toto je naozaj nevyhnutné urobiť, aby ste sa vyhli problémom na poslednú chvíľu. Korením je upraviť si pásový pás, kým sa dokonale prispôsobí vášmu telu.

korenenie svadobného korzetu

Pred svadbou je dobré korzet jemne okoreniť, aby bol pohodlný. Noste ho niekoľko dní pred svadbou, pretože ak sa doň v deň svadby oblečiete, môže vám byť nepríjemný.

Nechajte si ho pokojne obliecť na dlhé hodiny, kým vám nebude pohodlný pri pohybe, jedení a sedení. Vďaka nemu budete mať vo veľký deň sebavedomejšiu reč tela

Korzet by ste si mali objednať aspoň dva mesiace pred veľkým dňom, aby ste mali dostatok času na jeho sezónu a obliekanie.

Ak vám nebudú vyhovovať, môžete sa rozhodnúť pre prípadné vrátenie a vybrať si iný vhodnejší model.

3) Vyberte si správne šaty

Nie všetky šaty majú rovnaký strih a niektoré nemusia byť vyrobené tak, aby skrývali korzet. Pri
hľadaní dokonalých šiat teda musíte mať na pamäti svoj tvar, štýl a veľkosť korzetu.

svadobné šaty v svadobnom obchode

Aby ste si to uľahčili, mali by ste sa vyhýbať šatám s nízkym strihom, tenkým a priliehavým materiálom, pretože nemusia úplne zakryť korzet, ak ho chcete mať pod ním.

Na druhej strane môžu byť ideálnou voľbou siluety bez ramienok, na ramienka a v tvare morskej panny, pretože sa dobre kombinujú s týmto typom priliehavého odevu.

Keď ho nájdete, vyskúšajte si kombináciu týchto dvoch kusov a skontrolujte, či je korzet dobre maskovaný pod šatami alebo či dobre prilieha k šatám.

Ak ste sa ešte nerozhodli pre svoj štýl šiat, je dobré vziať si so sebou svadobný korzet, keď si budete skúšať šaty na rôznych skúškach.

Podľa toho budete mať jasnú, jasnú a presnú predstavu o tom, aký typ šiat potrebujete. Pozorne sledujte, či strih a výstrih dokonale ladia s modelom korzetu, ktorý ste si vybrali.

4) Vymeňte šnúrky na korzete

Musíte venovať veľkú pozornosť šnúrkam na zaväzovanie, ktoré tvoria váš korzet. Ak ste si kúpili topánku s nylonovými šnúrkami, okamžite ju vymeňte za ploché saténové šnúrky. Okrúhle šnúrky sú objemné a môžu sa ťažko skrývať. Ak si vyberiete čipku, ktorú je ťažké skryť, bude to vyzerať veľmi zle.

svadobná korzetová čipka

V tomto prípade sa odporúčajú ploché saténové čipky, ktoré sa dajú ľahko upraviť a skryť pod svadobné šaty.

5) Dávajte si pozor na tesnosť

Ide o vaše pohodlie. Je pravda, že vás môže lákať utiahnuť si korzet, aby ste získali osí pás, ale nakoniec to bude veľmi bolestivé. Váš vnútorný odev by mal byť v deň svadby pohodlný. Nechajte ho prispôsobiť sa vašej postave. Obal vás môže tiež zneistiť.

úplné stiahnutie svadobného korzetu

Jednu hodinu pred obradom si oblečte korzet bez toho, aby ste ho úplne utiahli, a potom niekoľko minút pred príchodom pred hotel povedzte jednej zo svojich družičiek, aby pokračovala v úplnom utiahnutí.
Pred konečným utiahnutím musíte nechať svoje telo, aby sa primerane prispôsobilo.

Výhodou nosenia tohto druhu body je, že vymodeluje vaše telo do dokonalého tvaru, aj keď to niekedy predtým trochu zabolí.

6) Zmerajte si veľkosť poprsia

.

Ako sme videli vyššie, bez správneho korzetu budú vaše svadobné šaty vyzerať veľmi škaredo. Ak si inteligentne kúpite ten správny, priblížite sa k dokonalej výbave.

žena meria veľkosť svojich pŕs

Podľa odborníkov väčšina žien nepozná svoju skutočnú veľkosť podprsenky, keď ide o jej prispôsobenie. S
dobrou veľkosťou podprsenky budete nielen lepšie vyzerať, ale budete sa s ňou aj lepšie cítiť.

7) Investujte do kvalitného korzetu

Investícia do kvalitného bedrového pásového pásiku vám pomôže v mnohých ohľadoch. Koniec koncov, stojíte za to. Podľa našich stylistov dokáže skvelý korzet so skvelým strihom urobiť z lacných šiat drahšie, než v skutočnosti sú. Takže toto je najdôležitejší faktor, ktorý by ste nemali prehliadnuť.

kvalitný svadobný korzet

Ak chcete vo svoj svadobný deň vyzerať dokonale, nemali by ste sa báť kúpiť korzet za vysokú cenu. Ide o to, aby ste v najkrajší deň svojho života vyzerali čo najlepšie, tak sa do toho bez rozmýšľania pustite!

Dokonalé svadobné šaty s opaskom

Klasické šaty

Klasické šaty./strong>, ktoré sú vyrobené z hrubších látok alebo sú objemné, môžu neveste ponúknuť viac priestoru na hru s akýmkoľvek typom korzetu pod nimi.

wedding-dress-classic

Odhaľte svoju osobnosť a vyberte si tie najlepšie, v ktorých sa budete cítiť krásne.

Bezšvové šaty

Bezšvové šaty sú priliehavé šaty, ktoré sú vyrobené z jednej vrstvy látky. Musia byť ploché a zostať hladké.

bezšvové svadobné šaty

Ak ide o šnurovací korzet, vyberte si high-tech bezšvový model. Nájdete veľa korzetov, ktoré sú založené na tom, aby cez oblečenie neboli vidieť línie.

Nové svadobné oblečenie

Móda sa vyvíja každý deň a v každej generácii. Spoločenské oblečenie sa tiež mení spolu s myslením, a preto vám chceme predstaviť nový štýl šiat na svadbu, ktorý je jednoducho krásny!

Korzetové šaty 

The korzetové šaty ktoré sa stali veľmi obľúbenými vďaka svojmu elegantnému, modernému a neuveriteľnému strihu. 

svadobné korzetové šaty

Svojímkorzetom priamo integrovaným je tento štýl šiat ideálny pre ženy žiarivé. Vrchná časť vám umožní zdvihnúť prsia a zároveň zmenšiť pás tak, ako by to urobil tradičný korzet.

Takto už nemusíte hľadať pásový pás, pretože si môžete naplno užívať výhody, ktoré ponúkajú tieto módne šaty.

Nové svadobné korzety

Modely, ktoré vám predstavíme, sú nové svadobné korzety, ktoré nosia najmä ženy novej generácie. Pri
hľadaní modernejšieho štýlu prechádzajú na tento typ svadobného odevu

A) Biely svadobný korzet

Krása tohto wedding-corset poskytuje veľmi atraktívny vzhľad vďaka svojmu strihu, ktorý je dokonale navrhnutý tak, aby zvýraznil ženský pôvab.

Tento špeciálny svadobný korzet je určený na to, aby ste vo svoj svadobný deň vyzerali nádherne. Jeho sieťovaný dizajn môže lichotiť vašej postave a jeho dĺžka môže vyhovovať každému.

biely svadobný korzet

Toto je prvá voľba, ak chcete prelomiť kódy tradičných svadobných šiat, ako sú napríklad šaty so závojom. Vďaka 14 plochým oceľovým kosticiam budete flexibilní a vrstvená sieťovina vám poskytne pohodlné oblečenie na celý deň.

Predné otváranie, ktoré má, uľahčuje nosenie aj prenášanie. Navyše,
ak si zaobstaráte správnu veľkosť a budete ju nosiť podľa pokynov, ktoré sme vám práve ponúkli, okamžite vám zmenší pás o 5 cm.

Tento model je k dispozícii v žiarivo bielej farbe. Pri
nosení správne obopne každú krivku vášho tela.

B) Edwardský dlhý sieťovaný svadobný korzet

Jednou z veľkých noviniek vo svadobnom svete je tento krásny vintage svadobný korzet dokáže vám vytvoriť siluetu presýpacích hodín.

Predné otváranie s kovovým 14cm rukávom uľahčuje nosenie a vyzliekanie tohto kúsku. Rastúca popularita tohto korzetu v štýle vintage nie je spôsobená len jeho farbou, ale aj tým, že jeho cieľom je zabezpečiť vám pohodlie počas celého dňa.

korzet-wedding-white-vintage

Na tomto mieste nájdete 8 špirálových kostíc a 4 oceľové kostice, ktoré dokonale podoprú vaše telo a umožnia vám správne nosiť svadobné šaty. Je k dispozícii aj na mieru, čo znamená, že si ho môžete prispôsobiť svojmu telu.

Štýl a vzor tohto odevu bol navrhnutý tak, aby ste ho mohli nosiť aj po svadobnom dni.

Ak ste v korzete nováčik, aj tak sa budete cítiť pohodlne, ak si v deň obliekania oblečiete jeden z týchto dvoch vzorov.

C) svadobné bez ramienok

Je to veľmi moderný model, ktorý je veľmi cenený novou generáciou žien, ktoré si trúfajú na originálnejšie kúsky ako v minulosti. Krásne svadobné poprsie ktoré sa dokonale hodí k dnešným ženám; trendy a módne!

žena nosí svadobné poprsie

Jednou zo skvelých vlastností, ktoré nájdete na tomto prsia určenom na svadby, je, že ponúka ženám odhalené poprsie a ramená.

Takže s nezaťaženým krkom sa môžete rozhodnúť pre šperk, ako je napríklad úžasný náhrdelník okolo krku. Výhody, ktoré nenájdete na žiadnom inom bežnom svadobnom korzete.

Svadobný korzet je skvelý spôsob, ako si udržať hlavu hore.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *