Lady Gaga v korzetových šatách

Na premiére filmu “House of Gucci” kráčala Lady Gaga po červenom koberci elegantnejšie ako kedykoľvek predtým, v nádherných červených korzetových šatách odhaľujúcich jej dokonale tvarovanú postavu.

Stefani Germanotta

Stefani Joanne Angelina Germanotta, známa ako Lady Gaga, je mladá Američanka, ktorá sa narodila 28. marca 1986 v New Yorku.

Bolo to v piatok večer v malom newyorskom klube, keď bola Stefani ochotná urobiť čokoľvek, aby si ju všimli. Pri vystúpení potom zmenila štýl a namiesto trička a džínsov si obliekla sexi a veľmi zvodný outfit. Po rokoch hovorí, že vtedy sa zrodila Lady Gaga.

Lady Gaga

Bolo to v britskej varietnej šou, kde sa Stefani Germanotta, oblečený v noblesnom červenom obleku, slnečných okuliaroch a nádhernej blond parochni, preslávil, keď predviedol svoj prvý hit o tom, ako má deň po párty kocovinu; Juste Dance!”

Tento hit, ktorý vznikol len za 30 minút, sa stal celosvetovým úspechom a posunul jej kariéru na vrchol. Spevák predal niekoľko miliónov albumov po celom svete.

Lady Gaga's The fame album

Vydaný 19. augusta 2008 pod značkou Interscope, The Fame dosiahol prvé miesto v celosvetovej hitparáde, čím spojil niekoľko krajín.

Potom sa vydala na svetové turné s názvom The Monster Ball Tour; po vydaní svojho druhého albumu s názvom The Fame Monster v roku 2009, ktorý mal tiež neuveriteľný úspech.

Album The Fame Monster od Lady Gaga

V skutočnosti tým jej zoznam úspechov nekončí, pretože Lady Gaga na čele rebríčka Forbes 2013 pred Beyoncé a Madonnou, a to vďaka jej tretiemu a štvrtému albumu, Born This Way a Artpop.

Lady Gaga album

Koniec sa Lady Gaga dostala k herectvu, začínala v malých úlohách v malých seriáloch a filmoch. Potom dostala väčšiu úlohu v seriáli American Horror Story na niekoľko sezón. Nakoniec opäť dosiahla celosvetový úspech vďaka účinkovaniu vo filme Zrodila sa hviezda.

Zrodila sa hviezda

Premiéra filmu “House of Gucci”

Lady Gaga už nie je len speváčka, v sobotu 13. novembra 2021 sa v Miláne promenádovala v nádherných korzetových šatách na premiére filmu House of Gucci v ktorom hrá hlavnú postavu Patrizia Reggiani.

Lady Gaga ako Patrizia Reggiani

Ve filme sa dozvedáme o histórii luxusnej značky GUCCI, ako aj o jej rodine. Celovečerný film naplánovaný na 24. novembra na francúzskych plátnach, v ktorom nájdeme skvelé herecké obsadenie s Camille CottinLady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek, Jared Leto a Al Pacino.

house-of-gucci

Lady Gaga v rozhovore pre viaceré časopisy odhalila, čo všetko musela vynaložiť, aby bola vo svojej úlohe dokonalá. Hovorí: “Žila som ako Patrizia Reggiani takmer rok a pol. A kvôli tomu som deväť mesiacov hovoril s prízvukom. Mimo kamery som sa nezastavil. Stále som ňou bola.”

Voči veľkosti diela Stefani našla úžasný spôsob, ako skutočne stelesniť postavu, napriek času a úsiliu, ktoré si to vyžaduje. Opäť nás prekvapila spôsobom, akým sa do toho pustila, aby bola na vrchole svojho výkonu.

Lady Gaga so vznešenými korzetovými šatami

Na oslave premiéry filmu “House of Gucci” režiséra Ridleyho Scotta sa zúčastnilo mnoho celebrít. Hneď
po príchode na červený koberec Lady Gaga upúta pozornosť všetkých svojím ultra-sexy outfitom.

Lady Gaga v korzetových šatách

Mladá žena defilovala a pózovala pred všetkými fotografmi, oblečená vo vznešených korzetové šaty červené, ktoré zvýrazňujú jej krásne blond vlasy.

V skutočnosti rozšírený strih korzetových šiat, ponúka Lady dokonale vymodelovanú postavu. Kúsok od Versace, na ktorom je veľký rozparok na nohe, ktorý dodáva veľmi očarujúci nádych.

Lady Gaga v červených korzetových šatách

Viac, korzet zabudovaný v šatách, zoštíhľuje jej pás tým, že zmenšuje objem jej&nbspbokov a brucha. Potom prekrížené šnúrky, ktoré sa tiahnu stredom korzetu, dodávajú celému oblečeniu eleganciu.

Lady Gaga má na sebe korzetové šaty

A napokon, horná časť šiat necháva jej plecia a poprsie holé, aby zdôraznila svoje ženské prednosti.

Záver: Lady Gaga opäť raz zaujme vo svojich šatách korzetového strihuv dávajúcich veľmi pôsobivý šarm, keď kráča po červenom koberci v tomto nádhernom kúsku!

Elegantný spôsob, ako sa prezentovať na tejto pozoruhodnej predpremiére filmu inšpirovaného rodinou GUCCI.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *