Korzety Belly Hadid

V svete hviezd sa Bella Hadid stala jednou z najelegantnejších žien vďaka svojmu obliekaniu!

Mohli sme analyzovať jej štýl, ktorý zvyčajne pozostáva z korzetu.

V tomto článku uvidíte, že to, čo nosí, nie sú staré modely existujúce v XIX. storočí, ale krásne a veľmi moderné korzety, ktoré si našli svoje miesto v dnešnej móde.

Kto je Bella Hadid?

Predtým, ako začneme, musíte pochopiť, kto táto mladá žena v skutočnosti je. Pravdepodobne ste o nej už počuli, ale bez toho, aby ste vedeli, kto to je, preto vám ju chceme predstaviť z iného uhla.

Bella Hadid sa narodila 9. októbra 1996 vo Washingtone, USA . Táto mladá americká modelka, známa pod prezývkou Bella, sa v skutočnosti volá Isabella Khair Hadid.

foto Isabella Hadid

Je jednou z dcér Mohameda Hadida,účastníka zimných olympijských hier v roku 1992 v disciplíne lyžovanie, ktorý je predovšetkým developerom.

Bella je mladšou sestrou Seleny nouez Hadid, ktorá je známa ako Gigi Hadid, tiež modelka. Od mladosti milovala fotografovanie a študovala na prestížnej škole Parsons School for Design v New Yorku.

V roku 2014 podpísala Isabella Khair svoju prvú zmluvu so slávnou agentúrou Models IMG, ktorá tiež sídli v meste sochy slobody N-Y.

Jej modelingová kariéra sa rozbehla bez meškania, pretože absolvovala celý rad prehliadok pre významné značky ako Tommy Hilfiger a tiež na obálkach viacerých časopisov, čím sa dostala do popredia ako jedna z najlepších modeliek svojej generácie.

Rýchlo sa preslávila a teraz ju fotia na každej jej každodennej vychádzke, kde môžeme bez problémov vidieť jej lásku k korzet novej generácie.

Korzety Isabelly Hadid!”

Jako modelka je Bella Hadid dress code jednoducho úžasná, pretože dokáže skombinovať rôzne druhy oblečenia a dosiahnuť tak nepredvídateľný a štýlový outfit.

Okrem toho zachytila pôvab nových korzetov, aby z nich vytvorila svoj vlastný štýl. Bella ich nosí rôznymi spôsobmi, až kým nedosiahne ležérny a niekedy zvodný vzhľad.

Poďme si podrobnejšie analyzovať korzety, ktoré Isabella nosí:

1) Bella a jej korzetový top

Na tomto prvom zábere môžete obdivovať všetku krásu, ktorú dokáže poskytnúť Bellin korzetový top, a všetku jej vyrovnanosť, ktorú má na sebe.

Strih tohto modelu výrazne pripomína bustier, preto sa volá “busty corset“. Pekne drží poprsie a necháva odhalené prsia a ramená.

Bella Hadid s korzetovým topom

Objavte novú kolekciu bustier corset, ktoré vám ponúknu aj neodolateľný šarm!

2) Isabella a jej vintage korzet

V druhom kroku vidíme originalitu, ktorú vintage korzet prináša Isabelle, keď sa rozhodne nosiť ho týmto spôsobom.

Biela farba tohto krásneho kúsku je symbolom čistoty a vďaka veľmi elegantnému dizajnu okamžite ponúka zvodný a elegantný vzhľad.

Isabella Hadid a jej vintage korzet

Tento štýl dámsky vintage korzet, aby ste na svojich prechádzkach a nákupoch vyzerali úchvatne.

3) Korzetové šaty pani Hadid

Mnoho menej známe korzetové šaty, ktoré nosila Bella, sú pozoruhodne žiarivým outfitom. Anglický výraz, ktorý v preklade znamená “korzetové šaty“, je najnovším trendom vo svete dámskej módy.

Bella Hadid má na sebe korzetové šaty

Buďte rovnako nádherná ako ona a osvojte si vlastné korzetové šaty, ktoré doplnia váš šatník!

4) Isabella Khair má na sebe korzetové body

Takisto ho mala na sebe Madonna počas “Blond Ambition Tour“, Khair Hadid bola druhou ženou, ktorá sa rozhodla pre korzetové body Jeana-Paula Gautiera. Nádherný top so zúženým balkónom, na ktorom je montáž z nití v tvare diamantu, ktoré robia tento saténový plášť ikonickým.

Niekoľko záberov od fotografa Emanueleho D’Angelapripomína krásu prešívania na kužeľoch korzetu, ktoré signalizujú Bellin nádherný pás.

Kúsok, ktorý pôsobí skutočne sexi a zvýrazňuje prednosti ženského pohlavia vďaka veľmi priliehavému strihu.

Isabella Hadid s korzetom v body

V korzetové body možno nosiť rôznymi spôsobmi, samostatne alebo s iným odevom. Drvivá väčšina žien ho zvyčajne kombinuje s tenkými džínsami alebo džínsami s vysokým pásom.

Záver

Ako vidíte, dnešný korzet už nie je tým, čím bol vo viktoriánskych časoch.
Teraz je to elegantný módny odev, ktorý poskytuje ženám neodolateľný šarm a mladá modelka Bella Hadid to veľmi dobre pochopila, keď do svojho vlastného štýlu obliekania prijala niekoľko rôznych korzetových vzorov.

Isabella Hadid dokázala vyzdvihnúť skutočnú krásu tohto teraz moderného odevu viac ako ktokoľvek iný.
Nosí ho na každú príležitosť, čo z nej robí špecialistku na korzetový štýl!

Napokon, nič vám nebráni v tom, aby ste dosiahli rovnakú eleganciu ako Bella a osvojili si model, v ktorom budete aj vy vyzerať čo najlepšie.

Buďte originálni a nechajte svoju lásku k móde ovládnuť elegantným a trendovým oblečením!

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *