Kylie Jenner a jej korzet Belt

S veľkým potešením sme sa pozreli na sartoriálny štýl Kylie Jenner počas jednej z jej každodenných vychádzok.

Delíme sa s vami o túto malú prípadovú štúdiu, ktorá mnohých prekvapí a odhalí tajomstvo Flopového korzetu Kylie Jenner!

A teraz sa o nej spoločne dozvieme všetko!

Kráľovná módnych influencerov!

Narodila sa 10. augusta 1997 v Kalifornii, Kylie Kristen Jenner sa stala kráľovnou instagramových influencerov!

instagram

Táto 21-ročná slečna si získala srdcia ❤️ svojich sledovateľov, keď na svojom účte na Instagrame nazbierala viac ako 2 milióny sledovateľov, čím potvrdila svoj status módnej kráľovnej.

V skutočnosti je schopná sama odštartovať odevný trend, ktorý sa v priebehu chvíle stane celosvetovým fenoménom. Pravdupovediac, nedávno si obliekla štýl odevu pochádzajúci z obdobia renesancie, ktorý následne spôsobil jej veľký návrat do sveta módy.

Návrat korzetu!

Najprv to bolo na v šestnástom storočí korzet ožil, aby poskytol vtedajším vznešeným ženám štíhlejšiu siluetu, ktorá sa považovala za znak elegancie a vysokého spoločenského postavenia.

Potom roky plynuli a tento vyztužený odev prešiel neuveriteľným vývojom, stal sa z neho zmenšovač pásu, potom športový oblek a teraz módny predmet, ktorý si žiadajú ženy.

vintage to modern corset

Predtým, ako budete pokračovať, musíte pochopiť, že oslavy týždňa módy v hlavných mestách priemyslu, ako sú New York, Miláno, Londýn a Paríž, potvrdili koniec nadrozmerného štýlu, aby uvoľnili miesto viac priliehavého oblečenia, aby sa zvýraznili ženské krivky a ženskosť.

Po prepracovaní základných odevov z 90. rokov 20. storočia začali firmy vsádzať na označené siluety. pásmi cez saká a bundy vymedzujúce pás, až nakoniec znovuobjavili klasický korzet, ktorý sa opäť objavuje v roku 2019.

Hoci mnohí nachádzajú tento populárny odev v dobových filmových kostýmoch, pravdou je, že korzet bola prítomná v rôznych etapách súčasného módneho dizajnu, od punkovej éry Vivenne Westwood v 70. rokoch až po kontroverzné vystúpenie Madonny so saténovým ružovým modelom, ktorý navrhol Jean Paul Gaultier počas svojho “Blond Ambition Tour”.

Korzet, ktorý spôsobil senzáciu a neskôr ho nosili aj iné celebrity, ako napríklad Bella Hadid.

bella hadid nosí Madonnin korzet

Korzet sa odpútal od svojho pôvodu a stal sa módnym kúskom 21. storočia.

Kým v 20. rokoch 20. storočia ženy  zažili proces štylistického oslobodenia prostredníctvom populárneho účesu “bob”, športových cvičení a plochých siluet, v roku 1952 sa ženy 
/strong>, o desať rokov neskôr sa predchádzajúci krivkový štýl opäť ujal, až vyvrcholil v “novom vzhľade” Christiana Diora v 50. rokoch.

Kylie Jenner má na sebe revolučný biely korzet

Francúzsky módny návrhár spôsobil revolúciu vo svete módy s novou prehnanou ženskou siluetou, kde splývavé midi sukne vedú dialóg s ostrými siluetami a prirodzenými ramenami.

Preto, keď Kylie spozorovali s pásovým pásom okolo stredu tela, tento štýl oblečenia získava na popularite. Dobrá vec pre módu, pretože tento kúsok môže ženám dodať veľa elegancie!

Kylie Jenner nosí korzetové opasky!

Korzetové opasky Kylie Jenner sú skvelým štýlom, ktorý dodáva ostrý vzhľad. V
kombinácii s dlhými čižmami na podpätku okamžite dosiahla elegantný ležérny vzhľad, vďaka čomu je jej outfit taký originálny.

kylie jenner nosí korzetový opasok

Navyše zelená farba týchto dvoch módnych doplnkov, umiestnených na úplne bielom odeve, priťahuje pohľad na pleť, čo im dodáva ešte väčšiu hodnotu, a teda aj šarm!

Má schopnosť zvýrazniť predmety, doplnky a oblečenie, na ktorých existenciu sme už takmer zabudli, a vďaka trendu, ktorý prináša do sveta módy, bez toho, aby o tom vedeli, umožňuje žene vyjadriť svoju ženskosť inak a to originálnym a elegantným spôsobom.

V dôsledku toho sa mnohí z nich inšpirujú obliekaním tejto mladej ženy a analyzujú jej štýl do najmenších detailov. Navyše, nič nemôže byť jednoduchšie, keď majú k dispozícii šou s názvom Neuveriteľná rodina Kardashianovcov ktorá odhaľuje celý jej každodenný život, ako aj život jej rodiny.

Keď ide o korzet, ktorý nosila Kylie, je dosť ťažké nájsť presne ten istý model, aby ste uspokojili rovnaké túžby ako ona, inak stačí vedieť, kde hľadať!”

Kde nájsť tento pásový ciner?

V prvom rade je nevyhnutné vedieť, že niektoré kúsky, ktoré nosia hviezdy, sú značkové oblečenie a pre veľkú časť z nich, nezverejňujú svoje návrhy na trhu, čo veľmi sťažuje ich získanie.

Korzetový opasok od Kylie Jenner

Však nájdete pásik opasok od Kylie Kristen Jenner v jednej z bohatých kolekcií Maison du Corset Šanca pre tých, ktorí chcú dosiahnuť rovnaký štýl ako slávny Influencer Instagramu !

Záver.

Takú istú eleganciu ako Kylie Jenner môžete dosiahnuť aj vy, ak sa inšpirujete originálnymi modelmi, ktoré nosí, a niekedy dokonca bez toho, aby ste minuli toľko, koľko mohla ona!

Kylie jenner

Tento známy influencer oživil korzetovú módu tým, že ju vyzdvihol do popredia. Táto móda pochádzajúca zo 16. storočia sa vracia v ére úplne iných trendov.

V súčasnosti vidíme mnoho ďalších celebrít, ktoré si osvojili tento veľmi pôvabný štýl, ako napríklad Gigi Hadid, ktorá rada nosí korzety na svojich rôznych výletoch, čo len potvrdzuje, ako veľmi ju tento štýl oslovuje.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *