Šaty s korzetom

Korzet je opäť v móde, teraz sa vyskytuje v rôznych štýloch. Odev, ktorý sa vracia, krajší a modernejší ako predtým, pre šťastie ženského pohlavia.

Z našej strany sme sa špecializovali na túto oblasť, pretože tomuto typu oblečenia venujeme osobitnú pozornosť.

Preto vám ponúkame tento článok, aby ste pochopili, aké sú najlepšie outfity na nosenie s korzetom!

S čím nosiť korzet ?

V súčasnosti je oblečenie originálnym spôsobom, ako vyjadriť svoj vkus, vášne a niekedy aj túžby. Pokiaľ ide o korzet, ponúka veľmi elegantný vzhľad, ktorý je pre niektoré ženy veľmi príťažlivý.

kolekcia korzetov

V skutočnosti, vybavený veľrybami, tento typ odevu tvaruje boky a pás nositeľa. Kedysi dávno sa nosenie tohto druhu tuhého odevu považovalo za znak elegancie.

V šestnástom storočí sa táto vlastnosť veľmi cenila, pretože v tých časoch sa šľachtičné ženy posudzovali podľa toho, ako sa držia, či majú rovné poprsie a štíhly pás.

Odvtedy sa naša doba veľmi zmenila a okrem tejto primárnej funkcie, ktorou je zmena fyzického vzhľadu, sa

span> korzet je teraz veľmi zaujímavým módnym doplnkom, ktorý možno nosiť v rôznych štýloch.

Vskutku, po spojení s džínsami, šortkami, sakom alebo topánkami okamžite pochopíte, ako veľmi sa tento odev časom vyvinul, od korektora držania tela až po elegantný outfit, ktorý zoštíhľuje postavu.

V dôsledku toho je trend korzetov v móde a čoraz viac ovláda módnu scénu, preto vám ukážeme, aké

.span> najlepšie oblečenie na nosenie s korzetom aby ste dosiahli, bez ohľadu na to, zvodný štýl!

žena nosí korzet

Než však začneme túto malú sériu kombinácií, ktoré sa nosia s “veľrybím telom” čo je pre informáciu druhý názov korzetu, musíte pochopiť že každá z fotografií, ktoré vám predstavíme, je len obrazovou podporou, aby ste sa lepšie orientovali.

Výber farby alebo strihu oblečenia, ktoré si k nemu chcete obliecť, preto zostáva voľný a špecifický pre každého.
 

1) Nezáväzný vzhľad

A) Korzet cez prsia s roztrhanými džínsami

Na začiatok môžete zvoliť ležérny štýl, ktorý je ideálny na každodenné nosenie. Na to nie je nič lepšie ako skombinovať biely korzet s roztrhanými džínsami a športovými teniskami.

žena v korzete s roztrhanými džínsami

B) Saténový korzet s džínsovými šortkami

Aby ste zostali v rovnakom duchu cool outfitu, môžete si obliecť rovnaký štýl korzetu, tentoraz však s džínovými šortkami a teniskami

Žena s cool štýlom pozostávajúcim z korzetu a džínsových šortiek

C) Korzet bez ramienok s džínsami s vysokým pásom 

Nakoniec máte možnosť obliecť si aj korzet s džínsami s vysokým pásom, pretože z troch outfitov, ktoré sme vám práve predstavili, je tento komplet jednoznačne najlepší.

žena so žltým korzetom a džínsami s vysokým pásom

Na prsaté korzety vo farbách je to všetko!

2) Moderný vzhľad

V tejto novej kategórii uvidíme takzvané “trendy” oblečenie, ako sú napríklad štýly pozostávajúce z košieľ, kožených topánok, sukní a korzetov bez ramienok.

žena nosí korzet bez ramienok

A) Čierny korzet cez bielu košeľu

Odvážte sa nosiť tento nový módny štýl nosenia a&.nbsp;čierny korzet biela košeľa. Potom sa rozhodnite pre modré džínsy a podpätky na dokončenie celého outfitu, aby vyzeral trendy!

žena nosí korzet cez košeľu s džínsovými nohavicami

B) Korzet pod prsiami s nohavicami a čižmami

Aj keď sa nemusí páčiť každému, tento outfit je rockový a zároveň štýlový. V skutočnosti získate veľmi ostrý vzhľad pridaním korzetu pod prsia, ktorý sa nosí pod prsiami, s veľmi voľnými nohavicami s vysokým pásom. Skvelé kožené čižmy budú malou bodkou za týmto milovaným vzhľadom!

žena s koženým korzetom, nohavicami s vysokým pásom a čižmami

C) Biely korzet bez ramienok so sukňou

V najteplejšom období roka je ideálne cítiť sa celá ľahká a na to môžete využiť nápad nosiť korzet bez ramienok so sukňou. Kombinácia týchto dvoch odevov je dokonalá, pretože získate sexy vzhľad bez toho, aby ste prekročili plášť vulgárnosti.

žena v korzete a sukni

3)

Aby sme pokračovali v našej malej analýzu rôznych štýlov, ktoré je možné mať s týmto typom strongovaného oblečenia, teraz určíme, ako dosiahnuť štýlový dress code.

A) Čipkovaný korzet s bielou košeľou

Vyberte si čipkovaný korzet cez košeľu, pretože dosiahnutý efekt je nezameniteľný a okamžite prináša očakávaný výsledok.

Vzdor tomu, že tieto modely vyžadujú špeciálnu techniku šitia, existujú rôzne farby, tvary a strihy, takže máte možnosť nájsť si ten, ktorý vám skutočne vyhovuje.

žena nosí čipkovaný korzet cez bielu košeľu

B) Čierny korzet bez ramienok so šatami košeľou

Z našej ponuky je táto kombinácia najznámejšia vďaka tomu, že Kylie Jenner ho mala na sebe niekoľkokrátktorá posunula tento štýl do popredia, ale dosť bolo rečí, ide o nosenie prsnatého korzetu cez košeľové šaty s dlhými topánkami na podpätku.

Možno sa naozaj stanete fanúšikom tohto outfitu, keď uvidíte, aký efekt má, keď sa na vás ostatní pozerajú, takže pozor, ak je váš milenec od prírody žiarlivý.

žena v korzete a krátkych šatách

Najlepšie bustier korzety sú najjednoduchšie!

C) Korzet so sakom a oblekovými nohavicami 

Aby ste dosiahli skutočne vysokú úroveň elegancie, musíte svoj korzet skombinovať s oblekovým súborom. Trendy saká a nohavice v tomto štýle ponúkajú uhladený vzhľad, ktorý je ideálny pre ženy, ktoré chcú pôsobiť elegantne a distingvovane.  

korzet so sakom a oblekovými nohavicami

4) Večerný outfit

Párty sú veľmi výnimočné udalosti, na ktorých sa súťaží o fyzický vzhľad a oblečenie.

žena nosí korzetové šaty

V dôsledku toho sa každý oblieka, aby vyzeral ako ten najkrajší a najkrajší, ale to, čo naozaj urobí rozdiel, je oblečenie, ktoré nosíte.

A) Kožený korzet s latexovými nohavicami

Vyberte si celkom kožený outfit, či už ide o vrchný alebo spodný diel, tento materiál prirodzene dodáva zvodný šarm a zároveň dáva najavo, že nie ste hanblivá, povoľná povaha.

žena s koženým 
korzetom a koženými nohavicami

B) Korzetové šaty so sakom

Táto novinka vzala módny svet útokom, korzetové šaty sa stali novým povinným kúskom vo vašom šatníku. Navyše, ak
si ho oblečiete k saku v oblekovom štýle, zdôrazníte zmyselnosť outfitu.

Žena v krátkych korzetových šatách so sakom

Získajte aj vy&nbsptakúto zmyselnosť s jedným z našich korzetové šaty !

C) Šatový korzet s džínsovou bundou

V rovnakom kontexte, ale s iným štýlom, sa tentoraz rozhodnite dať dokopy oblečený korzet s džínsovou bundou, pretože to, čo na prvý pohľad môže pôsobiť moderne, nakoniec pôsobí naozaj zvodne a dokonale sa hodí na vaše večery.

Žena s korzetom so srdcovým výstrihom a džínsovou bundou

5) Súbor na podujatia

A) Čipkované korzetové šaty

Nová generácia má otvorenú myseľ, pokiaľ ide o módu, a v deň svadby už nie je šokujúce vidieť nevesty s originálnymi a naozaj krásnymi šatami, ako sú tieto korzetové šaty s kvetinovým povrchom, jednoducho nádherné!

žena so svadobnými korzetovými šatami

B) Korzet so svadobným oblekom

Tento svadobný oblek  sa teší veľkej pozornosti, pretože porušuje všetky kódy staršej generácie, čo sa mnohým z nich nepáči.

Vzhľadom na jeho krásu by však bolo nesprávne, keby ste si nechali niektorými myšlienkami pokaziť tento okamih, ktorý patrí len vám a nie je najkrajší, ani najoriginálnejší, práve vďaka tomuto skutočne neuveriteľnému oblečeniu.

biely svadobný oblek s korzetom

C) Korzet svadobné šaty

Aby sme tento článok ukončili na vysokej úrovni, tu je korzetové svadobné šaty   výnimočnej krásy. Prepracovaná čipka, ktorá dokáže zvýrazniť pôvab každej ženy.

čipkované korzetové šaty

Zhrnutie

Na záver: Existujú rôzne spôsoby, ako sa obliecť do korzetu, stačí urobiť niekoľko testov pomocou obrázkov, ktoré sme poskytli.

Tento odev je momentálne v kurze a dodáva ženám eleganciu, ktorá sa už nemusí vyskytovať v iných štýloch oblečenia.

Zdieľajte tento článok a pripojte sa k Maison des Femmes Élégantes!

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *